کارگاه آموزشی هنر مقاومت در لبنان برگزار می‌شود

دومین جشنواره جهانی هنر مقاومت،کارگاه آموزشی را با همین موضوع در شهر ملیتای لبنان برپا می‌کند. احسان خزعلی، مدیر بخش بین‌الملل دومین جشنواره جهانی هنرمقاومت با اعلام این خبرافزود: با توجه به برپایی نخستین نمایشگاه آثار تجسمی جشنواره هنر مقاومت در شهر غزه و کسب تجربیات مثبت و ارزشمند حاصل از آن، بخش بین‌الملل دومین جشنواره جهانی هنر مقاومت قصددارد در برخی از کشورها نیز اقدام به برپایی کارگاه آموزشی و نمایشگاه کند.
کد خبر: ۴۲۰۸۱۲

او ادامه داد: به همین منظور، یک دوره کارگاه آموزشی از 25 تا27 شهریور امسال در شهرملیتای لبنان برگزار می‌شود که در آن طاهر شیخ‌الحکمایی، دبیر بخش طرح‌های حجمی و مصطفی گودرزی، عضو شورای سیاست‌گذاری جشنواره نیز حضور دارند.وی در ارتباط با حضور کشورهای در نظر گرفته شده برای برپایی کارگاه آموزشی و نمایشگاه گفت: بنابر شرایط سیاسی کشورهای مختلف، گاهی ممکن است که آمارهای ما دچار تغییرات کوچکی شود اما با این وجود در نظر داریم در کشورهایی چون کره شمالی، سوریه، ترکیه، بوسنی و هرز‌گوین و انگلستان نیز اقدام به برگزاری کارگاه‌های آموزشی و نمایشگاه کنیم.

خزعلی، در ارتباط با نحوه برپایی این کارگاه‌ها یادآورشد: هنرمندان در کشورهای میزبان با حضور در کارگاه‌های آموزشی و نمایشگاه هنرهای تجسمی به صورت مشترک به خلق آثار هنری با موضوعات موردنظر در فراخوان می‌پردازند.دومین جشنواره جهانی هنر مقاومت از سوی بنیاد فرهنگی روایت، با دبیرکلی حبیب‌الله صادقی آذرماه سال جاری همزمان در تهران و سایر استان‌های کشور برگزار می‌شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها