عملیات جستجو ادامه دارد

تلاش آتش نشانان برای یافتن چاه کن دوم

عملیات گروه های آتش نشانی همچنان پس از مدت 6 روز برای یافتن دومین چاه کن در زیر خروارها خاک در منطقه شیان ادامه دارد.
کد خبر: ۴۲۰۶۱۰

به گزارش مهر، تلاش گروه های نجات 10 و 12 آتش نشانی تهران در صحنه گرفتار شدن دو کارگر چاه کن در منطقه شیان برای دستیابی به چاه کن دوم همچنان ادامه دارد.

جمشید شفیعی مدیر روابط عمومی سازمان آتش نشانی تهران گفت: به منظور پیشگیری از حرکت خاک نرم و ریزش خاک دیواره های چاه، جلسات متعدد کارشناسی تشکیل شد و مقاوم سازی چاه با استفاده از بتون در دستور کار قرار گرفت که با اجرای عملیات مقاوم سازی دیواره های چاه با بتون، در حال حاضر ایمنی نسبی برقرار شده اما احتمال ریزش خاک به کلی برطرف نشده است.

این مدیر آتش نشانی با اعلام اینکه پس از مقاوم سازی چاه، عملیات خاکبرداری بار دیگر از بامداد امروز آغاز شده است ابراز امیدواری کرد در صورت قطع ریزش خاک، عملیات جستجو برای دستیابی به چاه کن دیگری که سرنوشت او همچنان در ابهام است با سرعت بیشتری انجام گیرد.

وی افزود: در حال حاضر همزمان با تلاش نجاتگران آتش نشانی برای تخلیه خاک از انباری چاه، برنامه ریزی های لازم به منظور ادامه روند عملیات جستجو انجام شده است.

شفیعی با بیان اینکه از هر امکانی برای رسیدن به نتیجه و دستیابی به چاهکن دوم استفاده می شود، افزود: در این راستا برای حفر یک حلقه چاه فرعی نیز برنامه ریزی شده است.

دو کارگر چاه کن شامگاه سه شنبه یازدهم مرداد ماه هنگامی که در پارکینگ یک ساختمان در منطقه شیان در عمق 12 متری چاه مشغول کار بودند با ریزش دیواره های چاه، زیر خرواری خاک گرفتار شدند که جسم بی جان یکی از انها شامگاه روز جمعه چهاردهم مرداد ماه از زیر خاک درون چاه بیرون آورده شد و عملیات جستجو برای یافتن چاه کن دوم همچنان ادامه دارد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها