تمدن خبر داد:

تخریب، جریمه نقدی و زندان در انتظار زمین‌خواران

استاندار تهران گفت: جریمه، تخریب، و زندان از جمله هزینه‌هایی است که متخلفان قانون و کسانی که تعرض به اراضی ملی داشته‌اند، پرداخت می‌کنند و در حال حاضر از هر سه هرم قانونی در رابطه با زمین‌خواران استفاده می‌شود.
کد خبر: ۴۱۶۹۹۴

مرتضی تمدن در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به اقدامات صورت گرفته استانداری در مبارزه با زمین‌خواری و تجاوز به اراضی ملی گفت: بهترین اقدام در جلوگیری از تجاوز به اراضی ملی اعمال قانون است و کسانی که از قانون سرپیچی کنند باید هزینه تخلف خود را بپردازند.

وی افزود: بر این اساس اشخاصی که به اراضی ملی و منابع طبیعی که متعلق به همه مردم است تعرضی انجام داده باشند، بهترین تنبیه این است که برابر قانون هزینه اقدام خود را بپردازند.

استاندار تهران در ادامه گفت: جریمه، تخریب، و زندان از جمله هزینه‌هایی است که متخلفان قانون و کسانی که تعرض به اراضی ملی داشته‌اند، پرداخت می‌کنند و در حال حاضر از هر سه اهرم قانونی در رابطه با زمین‌خواران استفاده می‌شود.

وی تصریح کرد: برای برخی از افرادی که در زمینه زمین‌خواری در مقابل قانون ایستادگی کرده‌اند حکم زندان و برای برخی حکم تخریب صادر شده است، به طوری که در حال حاضر40 حکم تخلیه برای منطقه کن‌ و سولقان صادر شده است.

تمدن در پایان خاطرنشان کرد: برای برخی دیگر از افرادی که اقدام به ساخت‌وسازهای غیرقانونی در این منطقه کرده‌اند حکم قلع و قمع صادر شده تا خود این افراد نسبت به تخریب ساخت و سازهای غیرقانونی اقدام کنند تا رفع تصرف شود، البته این فرصت به نوعی ارفاق به آنهاست تا بیش از این زیان نبینند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها