وی با اعلام اینکه استفاده از فناوری فرآوری سلولهای جنینی برای درمان بیماریها را از سال 86 در کشور آغاز کردهایم، تصریح کرد: در مورد استفاده از این فناوری در درمان بیماران دیابتی به نتایج خوبی دست یافتهایم که این پیشرفتها قابل قیاس با کشورهایی مانند آلمان و آمریکاست.
دستجردی افزود: این روش درمانی روی 100 بیمار دیابتی مورد استفاده قرار گرفته است که نتایج آن نشان میدهد تعدادی از این بیماران از 8 ماه تا 2 سال از استفاده از انسولین بینیاز شدهاند.
وزیر بهداشت گفت: در مورد بیماران ام اس نیز این روش روی 6 بیمار انجام شد که در مورد یکی از بیماران بهبود قابل توجهی مشاهده شده است.
وی ادامه داد: همچنین در مورد بیماران ترومای سر هم این روش بر روی 5 بیمار انجام گرفته که نتایج درمان روی یکی از بیماران خوب بوده است.
هفته گذشته با حضور چند نفر از محققان و دانشمندان علم ژنتیک و دستاندرکاران طرح فناوری فرآوری سلولهای جنینی دانشگاه علوم پزشکی تهران، تندیس دستیابی به این فناوری توسط رئیسجمهور رونمایی شد.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم