وی افزود: در بررسی اولیه مشخص شد سرنشینان 4دستگاه خودروی پراید، مزدا، پژو405 و پژو پارس به علت اختلافات قبلی با هم درگیر و پس از تیراندازی توسط سرنشینان پژو 405 به سمت خودروی پراید همگی از محل متواری شدهاند.
جهانگیر کریمی اضافه کرد: در ادامه تحقیقات مشخص شد 2 نفر از مجروحین این حادثه پس از انتقال به بیمارستان به علت شدت جراحات وارده جان باختهاند.
کریمی خاطرنشان کرد: پس از تحقیقات اولیه از شاهدان حادثه دستور قضایی در این ارتباط صادر و ماموران در یک عملیات پلیسی 4 نفر از عاملان این نزاع دستهجمعی را که پس از تیر اندازی مخفی شده بودند، شناسایی و با محاصره محل متهمان را دستگیر کردند. وی افزود: تحقیق در ارتباط با زوایای پنهان این حادثه و انگیزه متهمان ادامه دارد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
مهدی مذهبی معتقد است پیوند میان هنر، هویت و فضای شهری، محور اصلی وظایف سازمان زیباسازی شهر تهران است
رئیس کنفدراسیون صادرات ایران در گفتوگو با «جامجم»:
حمیدرضا حسینی معتقد است تاریخ بهارستان بازتابی از فراز و فرود سیاست و فرهنگ ایران در ۲ سده اخیر بوده است