معصومی: سینمای ایران در نمایش شخصیت زنان غفلت کرده است

پروانه معصومی از غفلت سینمای ایران در ترسیم شخصیت زنان تاثیرگذار تاریخ اسلام و ایران معاصر انتقاد کرد. به گزارش ایسنا، این بازیگر که بیش از 40 سال سابقه کار در سینمای ایران دارد، در توضیح این مطلب گفت: علاوه بر غفلتی که در زمینه معرفی زنان صدر اسلام صورت گرفته است، سینمای ایران تاکنون نتوانسته هیچ تصویری از زن مسلمان ایرانی معاصر ارائه کند. به همین دلیل دنیا درباره زن معاصر ایرانی هیچ ذهنیت و تصویری ندارد.
کد خبر: ۴۱۵۳۹۴

وی ادامه داد: زبان تصویر در حال حاضر تاثیرگذارترین و رساترین زبان بیانی است که همه دنیا از آن بهره می‌گیرد؛ اما ما در زمینه معرفی و ترسیم شخصیت زنان مسلمان هیچ بهره‌ای از این ابزار نبرده‌ایم.

معصومی ادامه داد: در نتیجه این غفلت، زندگی، نوع پوشش، اعتقادات و باورها و به طور کلی نحوه زندگی زنان مسلمان ایرانی مبهم و ناشناخته باقی مانده است و اندک‌تصویری که از زن مسلمان ایرانی هم ارائه می‌شود، واقعی نیست.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها