ثبت 260 هزار نمره منفی برای«ورودممنوع» در کارنامه تهرانی‌‌‌ها

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی تهران با اشاره به کاهش حداقل 30 درصدی تخلف تجاوز به گذرگاه عابر پیاده و ورود ممنوع از ابتدای اجرای قانون جدید رسیدگی به تخلفات رانندگی در تهران گفت: تاکنون 260 هزار نمره منفی برای تخلف ورود ممنوع برای رانندگان تهرانی به ثبت رسیده است.
کد خبر: ۴۰۸۷۳۴

سردار حسین رحیمی در گفت‌وگو با ایسنا، افزود: براساس آمارهای موجود از ابتدای اجرای طرح تجاوز به گذرگاه عابر پیاده با حدود 1300 دستگاه موتورسیکلت و بیش از 64 هزار دستگاه خودروی متخلف در تهران برخورد شده و حدود 450 دستگاه موتورسیکلت و 900 دستگاه خودروی متخلف که به گذرگاه عابر پیاده تجاوز کرده بودند، توقیف و روانه پارکینگ شدند.

وی با اشاره به این ‌که براساس قانون جدید افرادی که ورود ممنوع رفته‌اند علاوه بر اعمال قانون 4 امتیاز منفی در سوابق گواهینامه‌شان ثبت می‌شود، افزود: همچنین در این مدت با بیش از 10 هزار دستگاه موتورسیکلت و حدود 75 هزار دستگاه خودرویی که ورود ممنوع رفتند، برخورد شد و حدود 2400 دستگاه موتورسیکلت و 300 دستگاه خودروی متخلف در این زمینه توقیف و روانه پارکینگ‌ها شدند.

حسین رحیمی تصریح کرد: به منظور طرح امنیت محله محور از 21 خرداد امسال اجرای طرح‌های تجاوز به گذرگاه عابر پیاده و ورود ممنوع‌ها به صورت محله‌ای در پایتخت آغاز شده که بر این اساس تمهیدات لازم اندیشیده شده است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها