حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....
جواد آرین منش در گفتگو با جام جم آنلاین ضمن اشاره به بازگشت سازمان صنایع دستی به وزارت صنایع تاکید کرد؛انتظار می رفت با پیوستن صنایع دستی به سازمان میراث فرهنگی؛ باعث رونق و ایجاد اشتغال و فرصت های جدید برای صنعت گردشگری و صنایع دستی شود که متاسفانه در عمل محقق نشد و با این تفاسیر بهترین جایگاه برای سازمان صنایع دستی، وزارت جدید "تجارت و صنایع" است.
نائب رییس اول کمیسیون فرهنگی، در مورد ادعای برخی مبنی بر تغییر جایگاه حقوقی مرکز ملی فرش ایران اظهار داشت: به عقیده من جا به جایی و دست به دست شدن و تغییر مکان از یک وزارتخانه به وزارتخانه دیگر نه تنها مشکلی از فرش ایران نمی کاهد بلکه بر مشکلات تولید کنندگان و صادرات این هنر ملی میافزاید.
وی تصریح کرد: وزارتخانه بازرگانی که متولی امر فرش دستباف ایرانی است میبایست در جهت حمایت جدی از تولیدکنندگان و صادرکنندگان فرش گام های بلندتری بردارد و این مسئله مهم، از سویی به نفع فرش، این هنر ملی است و از سویی نیز به نفع تجارت و ارزآوری کشور است.
آرین منش ادامه داد: لذا مرکز ملی فرش دستباف ایران بهتر است در وزارت ادغام شده "تجارت و صنایع" باقی بماند و چنانچه مسائل و مشکلات حوزه فرش با ارتقاء جایگاه حقوقی آن قابل حل باشد؛ بهترین کار ارتقاء مرکز ملی فرش به یک سازمان است که با بازگشت صنایع دستی به این وزارت و قرار گرفتن آن در کنار فرش، این مهم قابل تحقق است.
حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....