رفیق چاوز پیروز شد

پیروزی چپگراها در انتخابات ریاست جمهوری پرو

نامزد چپگرا و هوادار هوگو چاوز در انتخابات ریاست جمهوری پرو پیروز شد تا یکی دیگر از کشورهای آمریکای لاتین به جبهه مخالفان آمریکا بپیوندد.
کد خبر: ۴۰۷۵۸۵

به گزارش مهر، «اولانتا هومالا» نامزد چپگرای انتخابات ریاست جمهوری در پرو در دور دوم انتخابات با اختلاف اندک پیروزی خود را اعلام کرد.

در پی اعلام «گروه نظارت بر شفافیت انتخاباتی» اومالا با 51.5 درصد در برابر 48.5 درصد پیروزی خود بر «کایکو فوجیموری» دیگر نامزد انتخاباتی را جشن گرفت.

کایکو فوجیموری دختر آلبرتو فوجیموری رئیس جمهوری سابق و زندانی پرو است.

هومالا روز یکشنبه و 7 ساعت پس از بسته شدن صندوق های رای گیری که در آن زمان هنوز آمار رسمی و نهایی اعلام نشده بود اعلام پیروزی کرد، اما گفته می شود که همین نتیجه، پیروزی او بر رقیبش را مسجل ساخته است.

برنده انتخابات به فقرا وعده برخورداری از سهم بیشتر از ثروت های معدنی پرو را داده است. هومالا همچنین در هتلی در لیما طی یک سخنرانی کوتاه رشد اقتصادی را وعده داد.

هومالا از لحاظ فکری به هوگو چاوز رئیس جمهوری ونزوئلا نزدیک است و به همین دلیل مخالفان او را به سرسپردگی به چاوز متهم می کنند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها