حسینی به جام‌جم آنلاین‌خبر داد

‌منتفی ‌شدن ‌ادغام وزارت نفت ‌و نیرو

سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس از احتمال منتفی شدن ادغام وزارت نفت و نیرو خبر داد.
کد خبر: ۴۰۶۶۶۶

سید عماد حسینی نماینده قروه در مجلس در گفتگو با خبرنگار جام جم آنلاین با بیان اینکه امروز چهارشنبه در مجلس شورای اسلامی با ادغام سه وزارت مسکن و شهرسازی، راه و ترابری و اطلاعات و فناوری ارتباطات، وزارت جدیدی تحت عنوان وزارت امور زیربنایی در کشور شکل خواهد گرفت، گفت: همچنین مجلس نظر دارد تا وزارتخانه‌های رفاه، کار و تعاون ادغام شوند و وزارت جدیدی در این راستا تشکیل شود.

وی افزود: همچنین براساس تصمیم دولت وزارت صنایع و بازرگانی در یکدیگر ادغام خواهند شد.

سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس گفت: در صورتی که این ادغام ها صورت گیرد، 8 وزارتخانه ادغام و سه وزارتخانه جدید تشکیل می شود بنابراین با تشکیل وزارت ورزش و جوانان ما کلا 17 وزارتخانه در کشور خواهیم داشت.

حسینی گفت: براساس قانون برنامه پنجم توسعه دولت مکلف بود تا با ادغام برخی وزارتخانه ها تعداد وزارتخانه ها را به 17 مورد برساند پس در این صورت دولت دیگر حق ادغام وزارتخانه دیگری و حتی ادغام وزارت نفت و نیرو را نخواهد داشت و این ادغام منتفی خواهد شد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها