مسیر ایجاد مونوریل قم تغییر می کند

بهره برداری ازطرح آبرسانی به قم با حضور رئیس جمهور

وزیر نیرو گفت: خط انتقال آب از سرشاخه‌های دز به شهر قم پنجشنبه این هفته، 5 خرداد ماه با حضور رئیس‌جمهور به صورت رسمی بهره‌برداری می‌شود. به گزارش ایرنا، مجید نامجو در یکصد و بیستمین نشست شورای آب این وزارتخانه افزود: طرح قمرود طرح بزرگی است و باید تلاش شود مسائل احتمالی آن برطرف شود تا آب گوارا به دست همه مردم برسد.
کد خبر: ۴۰۵۱۴۴

نامجو تاکید کرد: مردم شهر مقدس قم باید مدیریت مصرف آب و صرفه جویی در آن را مورد توجه قرار دهند تا با بحران و شوری آب مواجه نشوند.

وی با بیان این‌که خط آبرسانی قمرود برای افق 1404 طراحی شده خاطرنشان کرد: تنها راهی که برای تامین و دسترسی مردم به آب گوارا وجود دارد، مدیریت مصرف و منابع آب موجود است.نامجو، تصرف و ساخت و سازهای غیرمجاز در حریم و بستر رودخانه‌های کشور را مورد انتقاد قرار داد و افزود: باید با قدرت و سرعت جلوی ساخت و سازها و تجاوز به حریم رودخانه‌های کشور گرفته شود.وزیر نیرو در این نشست همچنین به بحث آب در فضای ادغام وزارتخانه‌های نیرو و نفت اشاره کرد و گفت: موضوع حاکمیتی آب بسیار مهم و ویژه است و باید به آن پرداخته شود و در این زمینه هم‌اکنون بحث‌های مختلفی وجود دارد و بر این اساس، می‌بایست برای هر وضعیت و پیشامدی برنامه مشخصی تدوین شود تا مساله آب کشور دچار مشکل و بحران نشود.

مونوریل قم مجددا کار‌شناسی می شود

همچنین ، جلسه‌ای با حضور ریاست جمهوری، وزیر کشور، مدیرعامل سازمان قطار شهری، استاندار و شهردار قم و یکی از اعضای شورای شهر قم به منظور بررسی وضعیت مونوریل قم برگزار و مصوب شد یک بررسی مجدد کارشناسی در این زمینه انجام شود.

پس از یک سال بحث و گفت‌وگو پیرامون عبور مونوریل از مقابل حرم مطهر حضرت معصومه(س)، بالاخره همه دست‌اندرکاران اجرایی و مرتبطین این پروژه چالش‌برانگیز در اسفند ۸۹ به توافق رسیدند که بخشی از مونوریل از زیرسطح عبور کند، ولی دستور موکد احمدی‌نژاد مبنی بر اجرای طرح قبلی و حتی مطرح‌کردن نپرداختن بودجه شهرداری قم باعث شد واکنش‌های زیادی در قبال این تصمیم رئیس‌جمهور انجام گیرد.

به گفته سخنگوی شورای اسلامی شهر قم، نتیجه جلسه برگزار شده این بود که تمام گزینه‌هایی را که می‌تواند در ارتباط با اجرای مونوریل در شهر قم و ادامه آن در مسیر حرم یا حتی خارج از مسیر مقابل حرم مطهر مطرح شود، مورد بررسی و تصمیم‌گیری نهایی قرار گیرد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها