در بازرسی از خودروی متهم یک قبضه کلاشینکف و 2 قبضه کلت کمری کشف شد

دستگیری مرد مسلح در یک قدمی قتل همسر و اعضای خانواده‌اش

مردی که با تهیه سلاح قصد کشتن همسرش و 4 عضو خانواده او را داشت، در یک قدمی جنایت از سوی پلیس اطلاعات و امنیت عمومی شهرستان شهریار دستگیر شد. به گزارش «جام‌جم»، اوایل هفته گذشته ماموران اطلاعات و امنیت عمومی شهریار در منطقه ملارد به یک خودروی سواری که با سرعت بالا در حرکت بود، ظنین شدند و از راننده خواستند خودرو را متوقف کند، اما او بدون توجه به اخطارهای پلیس، تغییر مسیر داد و بسرعت فرار کرد.
کد خبر: ۴۰۴۷۹۹

در پی این تعقیب و گریز، خودرو پس از برخورد با گاردریل حاشیه جاده متوقف شد. در همین موقع ماموران، راننده را که قصد فرار داشت دستگیر کردند.

کشف 3 قبضه سلاح از متهم

با دستگیری متهم، در بازرسی از خودروی سواری او یک قبضه کلاشینکف و 2 قبضه کلت کشف و متهم نیز به اداره اطلاعات و امنیت عمومی شهریار منتقل شد.

متهم در بازجویی‌های مقدماتی گفت که سلاح‌های کشف شده متعلق به یکی از اقوامش بوده و در خودروی وی جا مانده است.

در پی تناقض‌گویی‌های متهم، سوابق کیفری وی بررسی و مشخص شد او پیش از این نیز به اتهام حمل سلاح و سرقت دستگیر و زندانی شده است.

با مشخص شدن این موضوع، روند رسیدگی به پرونده وارد مرحله جدیدی شد تا این‌که روز گذشته متهم اعتراف کرد سلاح‌‌ها را برای ارتکاب جنایت خریده است.

متهم تصمیم به قتل داشت

متهم درباره تصمیم خود در ارتباط با ارتکاب جنایت گفت: چندی پیش در پی آزادی از زندان، یکی از دوستانم مدعی شد هنگامی که در زندان دوران محکومیتم را می‌گذراندم، مرد غریبه‌ای همسرم را فریب داده و با او ارتباط پنهانی برقرار کرده است. او تاکید کرد چند بار آن دو را کنار هم در خیابان دیده است. با شنیدن این حرف‌ها شوکه شدم و موضوع را باور نکردم.

متهم اضافه کرد: از همسرم درباره مرد غریبه سوال کردم که او با تکذیب گفته‌های دوستم، گفت:‌ هیچ‌گاه به من خیانت نکرده است. درگیری‌های من و همسرم ادامه داشت تا این‌که 2 شب پیش او قهر کرد و به خانه پدری‌اش در صالح‌آباد رباط‌کریم رفت.

متهم ادامه داد: با همسرم تماس گرفته و خواستم به خانه بازگردد ولی او به حرف‌هایم توجهی نکرد. سوءظن هرلحظه در وجود من بیشتر می‌شد تا این‌که 3 قبضه سلاح خریدم تا همسرم و 4 عضو خانواده‌اش را به قتل برسانم اما پیش از هر اقدامی دستگیر شدم.

بنابر این گزارش، مرد مسلح با قرار قانونی از سوی بازپرس مسلمی، رئیس شعبه اول دادسرای عمومی و انقلاب شهرستان ملارد روانه بازداشتگاه پلیس شد.تحقیقات تکمیلی از متهم ادامه دارد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها