صالحی:

صهیونیست‌ها ، فقط‌ زبان مقاومت‌ را می‌فهمند

وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران توافق گروه های فتح و حماس را در مسیر تقویت جبهه مقاوت دانست و گفت: تنها زبانی را که صهیونیست ها می فهمند زبان مقاومت است.
کد خبر: ۴۰۲۱۲۲

علی اکبر صالحی در گفتگو با مهر درباره توافق اخیر حماس و فتح و همچنین معادلات پس از این توافق گفت: ما وحدت بین گروه های مختلف فلسطینی را تشویق می کنیم زیرا عامل وحدت را عامل موثری در مقاومت می دانیم.

وزیر امور خارجه کشورمان افزود: اگر میان گروه های فلسطینی وحدت کلمه وجود داشته و میان آنها همسویی ایجاد شود، حرکت مقاومت هم قوت بیشتری پیدا می کند.

وی توافق گروه های فتح و حماس را در مسیر تقویت جبهه مقاوت دانست و گفت: تنها زبانی را که صهیونیست ها می فهمند زبان مقاومت است.اگر فلسطینی ها متفرق باشند مقاومتی موثر در برابر زور گویی های صهیونیست ها نخواهند داشت، ولی اگر با هم باشند می توانند به صورت یک پارچه و دژی محکم در برابر صهیونیست ها ایستاده و حقوق خود را بدست آورند.

وزیر امور خارجه کشورمان تاکید کرد:  ما با هرگونه وحدت گروه های فلسطینی موافق بوده و این اقدام را تائید می کنیم.

صالحی از دولت و ملت مصر که زمینه این اتحاد را مهیا کردند، تشکر کرد و در عین حال گفت: اما امیدواریم که گروه های فلسطینی بر اساس مبانی اصولی خود که احقاق حقوق کامل فلسطینی ها است ، بتوانند با این وحدت بوجود آمده مسائل را پیش ببرند.

وزیر خارجه در خصوص معادلات منطقه و موقعیت رژیم صهیونیستی پس از توافق گروه های فلسطینی حماس و فتح گفت: قطعا رژیم صهیونیستی با وحدت گروه های فلسطینی در یک موقعیت ضعیف تر قرار می گیرد و همچنین آهسته آهسته امکان برخورد با فلسطینی ها از آن سلب خواهد شد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها