صالحی: نامه اشتون خطاب به جلیلی است

وزیر امور خارجه با تاکید بر این ‌که کاترین اشتون خطاب به سعید جلیلی نامه‌ای نوشته است، گفت: بعد از اعلام نظر رئیس‌جمهور، شخص دکتر جلیلی درباره زمان ارسال پاسخ‌نامه تصمیم می‌گیرد. علی‌اکبر صالحی در گفت‌وگو با ایسنا، در رابطه با نامه کاترین اشتون و بررسی آن از سوی رئیس‌جمهور کشورمان جهت پاسخگویی افزود: متاسفانه برخی خبرگزاری‌ها این خبر را مطابق با برداشت‌های خود منعکس کردند.
کد خبر: ۴۰۲۰۵۲

وی گفت: اولا نامه‌ای که خانم اشتون، رئیس سیاست خارجه اتحادیه اروپا فرستاده برای دکتر جلیلی است نه برای من و من نیز هیچ‌گاه نگفته‌ام که این نامه برای ما فرستاده شده است. این نامه برای دکتر جلیلی فرستاده شده است و علت آن هم این است که دکتر جلیلی متولی برنامه هسته‌ای هستند، در ثانی گفتم که پاسخ این نامه با کمک وزارت خارجه و همکاران ما در شورای عالی امنیت ملی تهیه و تنظیم شده است.

وزیر خارجه ادامه داد: مساله سوم هم آن است که این نامه نزد دکتر محمود احمدی‌نژاد است تا نظرشان را بدهند و بعد از آن نیز قرار است که شخص دکتر جلیلی نامه را ارسال کند و نه وزارت خارجه.

صالحی در ادامه به انتشار برخی اخبار مبنی بر دیدار با اشتون در بروکسل اشاره کرد و گفت: من هیچ‌گاه به بروکسل نرفته‌ام. متاسفانه برخی رسانه‌ها اخبار اشتباهی را منتشر می‌کنند و بعد براساس آن خبر اشتباه تحلیل‌های عجیب و غریبی هم ارائه می‌دهند که این مساله خارج از عرف، اخلاق و رسالت خبرنگاری است.

وی افزود: البته ما با خانم اشتون در ژنو ملاقاتی داشتیم. ما برای حضور در جلسه کمیسیون شورای حقوق بشر در ژنو بودیم که با ایشان هم ملاقاتی داشتیم که در رابطه با مسائل مختلف با هم رایزنی‌هایی کردیم.وزیر امور خارجه افزود: ما می‌خواستیم این مساله کاملا روشن و تصحیح شود تا دیگران سوءاستفاده نکنند و براساس اخبار نادرست، تحلیل‌های نادرست ندهند، چرا که این مساله از نظر من خارج از عرف و اخلاق است.وی با بیان این‌ که از محتوای نامه مطلعم، گفت: اجازه بدهید این مساله را شورای عالی امنیت ملی هرگونه که مصلحت بداند، اعلام کند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها