ضربه به سر؛ مهم‌ترین عامل مرگ در تصادفات

رئیس سازمان پزشکی قانونی کشور، ضربه به سر را مهم‌ترین عامل مرگ در تصادفات کشور اعلام کرد. به گزارش «جام‌جم»، احمد شجاعی در همایش علمی ترافیک ایمنی و راهکارهای اجرایی ارتقای آن در کرمان با اشاره به بالا بودن مرگ ناشی از حوادث رانندگی در سال 84 نسبت به سال‌های پس از آن، گفت: بیشترین میزان مرگ و میر ناشی از حوادث رانندگی براساس آمارهای سازمان پزشکی قانونی کشور در دهه هشتاد، مربوط به سال 1384 بوده است که رقمی برابر با 27 هزار و 759 کشته را به خود اختصاص می‌دهد.
کد خبر: ۳۹۷۶۶۰

وی افزود: پس از آن سال‌های 1385با تعداد 27 هزار و 567 کشته و 1383 با عدد 26 هزار و 89 کشته به ترتیب بیشترین تعداد کشته‌های حوادث رانندگی را در این دوره زمانی داشته‌اند.شجاعی کمترین تعداد کشته‌های ناشی از تصادفات را مطابق بررسی‌های صورت گرفته در دهه 80، مربوط به سال 1380 دانست که در این سال 19 هزار و 727 نفر در حوادث رانندگی جان خود را از دست داده‌اند.

رئیس پزشکی قانونی در بخش دیگری از سخنان خود به تفکیک گروه سنی کشته‌های تصادفات پرداخت و تصریح کرد: بیشترین کشته‌های ناشی از حوادث رانندگی در فاصله سال‌های 1385 تا 1389، در گروه سنی 18 تا 29 سال قرار دارند که 31 درصد کل تلفات حوادث رانندگی را در بر می‌گیرند همچنین گروه سنی 30 تا 39 سال با 1/16 درصد رتبه بعدی بیشترین گروه سنی کشته‌های ناشی از حوادث رانندگی را به خود اختصاص می‌دهد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها