حمله انتحاری علیه مقر نیروهای امنیتی سعودی در ریاض
جام جم آنلاین: در جریان یک حمله انتحاری با خودرو بمب گذاری شده در روز چهارشنبه 21 آوریل در مقابل مقر نیروهای امنیتی سعودی در ریاض دستکم 8 نفر کشته و 113 نفر مجروح شدند.
کد خبر: ۳۹۶۵۰
به گزارش شبکه تلویزیونی کانال 2 فرانسه ، وزارت کشور عربستان سعودی با صدور بیانیه ای اعلام کرد حوالی ساعت 14 بعدازظهر یک خودرو تلاش کرد وارد محوطه مقر اداره مدیریت پلیس ترافیک جاده ای در ریاض واقع در خیابان الوشم شود که نگهبانان به سوی آن شلیک کردند و راننده خودرو بمب گذاری شده آن را در فاصله 30 متری ورودی این اداره منفجر کرد.
اداره مدیریت پلیس ترافیک جاده ای یکی از اداراتی است که در مقر اصلی نیروهای امنیتی سعودی قرار دارد.
در اثر انفجار این خودرو 8 نفر از جمله 6 مامور پلیس ، یک دختربچه 11 ساله و یک فرد ناشناس کشته شدند.
در میان کشته شدگان 2 افسر عالیرتبه وجود دارند همچنین در این حمله انتحاری 113 نفر زخمی شدند که تعداد زیادی از آنها ماموران پلیس و امنیتی هستند.
در این انفجار آسیب فراوانی به ساختمان 7 طبقه مدیریت پلیس ترافیک جاده سعودی و دیگر ساختمان های مقر نیروهای امنیتی سعودی وارد شده است.
در عین حال ده ها دستگاه خودرو که در محوطه این مقر متوقف بودند منهدم گردیدند.
هنوز مقامات سعودی آمار رسمی دقیق تلفات این حمله را منتشر نکرده اند ، اما به دلیل شدت انفجار به احتمال زیاد تعداد تلفات به مراتب بیش از تعدادی است که تاکنون اعلام گردیده است.
حمله انتحاری روز چهارشنبه در حالی رخ داد که ریچارد آرمیتاژ معاون وزیر خارجه امریکا در چارچوب یک سفر دوره ای به منطقه در ریاض حضور داشت.