مرتضی رئیسی در گفتوگو با ایسنا، با بیان این که طی 5 سال گذشته به طور میانگین سالانه 100 میلیارد تومان اعتبار به منظور خرید تجهیزات جدید و جایگزینی آنها با تجهیزات فرسوده مدارس صرف شده است، گفت: علاوه بر صرف 500 میلیارد تومان اعتبار برای تجهیزات مدارس طی 5 سال گذشته، با توجه به افزایش اعتبارات تخریب و بازسازی در سالجاری، اعتبارات تجهیزات مدارس امسال 5/1 برابر افزایش مییابد.
وی با اشاره به این که در سالجاری درصد بیشتری از اعتبارات عمرانی صرف خرید تجهیزات مدارس میشود، تصریح کرد: سیاست آموزش و پرورش تجهیز مدارس متناسب با نیازهای تعلیم و تربیت و تکنولوژی روز آموزشی در سراسر کشور است.
معاون عمرانی وزیر آموزش و پرورش تاکید کرد: در سالجاری با افزایش 5/1 برابری اعتبارات خرید تجهیزات مدارس، در کنار توسعه فضاهای آموزشی، استحکام بخشی این فضاها و توجه به معماری مدارس، تجهیز مدارس به امکانات به روز آموزشی جزو اولویتهای سازمان نوسازی است، چرا که با تجهیز مناسب مدارس به امکانات و تکنولوژی مناسب، کیفیت آموزش نیز افزایش مییابد.
رئیس سازمان نوسازی و توسعه تجهیز مدارس کشور اضافه کرد: در مدارس ابتدایی و راهنمایی که اخیرا احداث شدهاند، از میز و نیمکتهای 2 نفره استفاده شده و در مقطع دبیرستان نیز صندلیهای یکنفره جایگزین میزهای 3 نفره شده است.
وی گفت: در حال حاضر در 22 هزار و 800 فضای آموزشی که از ابتدای دولت نهم به آموزش و پرورش تحویل شده است، تجهیزات متناسب با شرایط فیزیکی و جنسیت دانشآموزان و براساس استانداردهای آموزش و پرورش و تحتنظر کارشناسان تعبیه شده است.
رئیسی با بیان این که مدارسی که سنوات قبل احداث شدهاند، با استانداردهای امروز فاصله دارند، تصریح کرد: طی سالهای گذشته بویژه سال 89، درصد قابل توجهی از اعتبارات عمرانی استانها صرف خرید تجهیزات جدید و جایگزینی تجهیزات فرسوده شده است تا این مدارس نیز همانند مدارس جدیدالتاسیس به امکانات استاندارد مجهز شوند.
آخرین تمرینهای تیم ملی فوتبال در سایه حمایت فوقالعاده مردم مکزیک
حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....