جمع‌آوری نمایشگرهای شهری متخلف از سطح شهر

در پی اعلام گزارش‌هایی مبنی بر نمایش تبلیغات تجاری خارج از ضوابط در نمایشگرهای شهری متعلق به برخی سازمان‌ها و دستگاه‌های دولتی در میادین پایتخت، مدیرعامل سازمان زیباسازی شهر تهران تاکید کرد: نمایشگرهای شهری متعلق به سازمان‌های دولتی که تبلیغات تجاری خارج از ضوابط تعیین شده روی آنها به نمایش درآید، از سطح شهر جمع می‌شوند. به گزارش «جام‌جم»، محمدجواد شوشتری روز گذشته در جمع خبرنگاران با اشاره به تخلفات برخی از سازمان‌هایی که نمایشگرهای شهری را برای تبلیغات تجاری خود در اختیار دارند، گفت: این سازمان‌ها موظف به پخش تبلیغات فرهنگی خود در نمایشگرها هستند؛ اما برخی از آنها مواردی خارج از ضوابط را پخش می‌کنند.
کد خبر: ۳۹۱۵۰۳

وی با بیان این‌ که سازمان‌هایی مانند نظام وظیفه، میراث فرهنگی و حج و زیارت از جمله سازمان‌هایی هستند که نمایشگرهای شهری آنها باید طبق قانون عمل کنند، تصریح کرد: به تمام این سازمان‌ها ضوابط پخش تبلیغات از نمایشگرهای شهری ارسال شده و آنها تا پایان امسال موظف هستند تبلیغات خود را با این ضوابط هماهنگ کنند.

مدیرعامل سازمان زیباسازی شهر تهران درباره میزان درآمد این سازمان از محل تبلیغات تجاری در شهر گفت: میزان درآمدهای سازمان زیباسازی از محل تبلیغات تجاری در سال گذشته بین 15 تا 18 میلیارد تومان و در سال‌جاری بین 18 تا 23 میلیارد تومان بوده است؛ اما این رقم برای تبلیغات تجاری قابل توجه نیست و از معاونت درآمد و برنامه‌ریزی‌ درخواست شده تا تفاوت قیمت بین صدور مجوز سازمان و قیمتی را که از سوی شرکت‌های تبلیغاتی ارائه می‌شود محاسبه کرده و در صورت قابل توجه بودن این رقم‌ها، تجدیدنظری در مورد این تبلیغات صورت گیرد.

شوشتری همچنین از نهایی شدن مطالعات ثبت خیابان ولیعصر(عج) به عنوان یک اثر میراث ملی خبر داد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها