علی لیالی در گفت و گو با مهر با بیان این مطلب افزود: سال گذشته به دلیل مشکلات بوجود آمده و تاخیری که در اعزام ها صورت گرفت فقط 400 هزار زائر به عربستان اعزام شدند اما در سال جاری مشکلات قبل برطرف شده و اعزام ها روند عادی خود را طی می کند.
وی با اشاره به اینکه روزانه حدود پنج هزار نفر به عمره اعزام می شوند، گفت: با توجه به اینکه اعزام زائران تا 12 مرداد ماه به طول می انجامد در مجموع 800 هزار نفر از مشتاقان خانه خدا به عربستان اعزام می شوند.
رئیس سازمان حج و زیارت در مورد طول مدت اعزام زائران عمره نیز تاکید کرد: در حال حاضر فقط دانشجویان 10 روزه اعزام می شود و طول مدت اعزام مابقی زائران 12 روزه است.
لیالی افزود: چنانچه مدت اعزام ها 10 روزه شود هر ساله تعداد بیشتری از متقاضیان به سرزمین وحی اعزام می شوند و در این صورت مدت انتظار آنان نیز کمتر می شود.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم