طرح‌های خانه سینما برای امنیت شغلی اعضای خود

این روزها اختلاف نظرهای زیادی میان مسوولان سینمایی و مسوولان خانه سینما وجود دارد. هیچ یک از آنان نیز از مواضع خود در این زمینه کوتاه نمی‌آیند و در هر فرصتی پاسخ هم را می‌دهند. در نشست خبری روز گذشته خانه سینما هم محمدمهدی عسگرپور، مدیرعامل خانه سینما با انتقاد از صحبت‌های مسوولان سینمایی که عنوان می‌کنند افزایش تولید در سینما باعث رونق شده، از دادن نشانی‌های غلط انتقاد کرد و گفت: «در بحث امنیت شغلی اگر به یک قسمت توجه شود و سایر قسمت‌ها نادیده گرفته شود، نتیجه خوبی به دست نمی‌آید. مثلا در بحث امنیت شغلی قرار بود بحث بیمه بیکاری از سوی دولت پیگیری شود که تاکنون انجام نشده است».
کد خبر: ۳۸۸۳۸۱

به گزارش خبرنگار ما، در این نشست که با افتتاح تالار اجتماعات خانه‌سینما با نام سیف‌الله داد آغاز شد، عسگرپور از جذب کمک‌های مالی توسط خانه سینما نیز سخن گفت و تاکید کرد: «اجرای برنامه همیاری صنفی با استقبال بی‌نظیری همراه شد و با کمک مالی اعضای صنف به خانه‌سینما، همه احساس کردند باید خودشان به خانه‌سینما کمک کنند».

عسگرپور با ابراز امیدواری نسبت به رسیدن خانه سینما به وضعیت مالی متعادل در نیمه دوم سال 1390 گفت: به‌دنبال آن هستیم تا با یک پیمان‌نامه جمعی؛ فعالیت صنف را نظام‌مند کنیم. اساس این نظام‌نامه این است که تمامی صنوف برای فعالیت‌های سینمایی از اعضای خود استفاده کنند تا از بی‌نظمی و شلختگی جلوگیری شود».

رضا استادی / گروه فرهنگ و هنر

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها