لاریجانی: آمریکا از مواضع ایران عصبانی است

رئیس مجلس شورای اسلامی از عصبانیت غرب از مواضع ایران در قبال تحولات منطقه خبر داد و گفت: اطلاع دقیقی داریم که آمریکایی‌ها به علت مواضع ایران در حمایت از انقلاب‌های منطقه بسیار عصبانی هستند. به گزارش واحد مرکزی خبر، علی لاریجانی در دومین همایش ایران و استعمار انگلیس در دانشگاه تهران افزود: به همین منظور و به علت حمایت جدی ایران از قیام مردم در کشورهای منطقه، آمریکایی‌ها در پی مساله‌سازی بویژه در میان اقوام هستند تا بتوانند با مشابه‌سازی، حمایت ایران را از این انقلاب‌ها سست کنند.وی تاکید کرد:‌ البته این نظریه آنها قدری عوامانه است؛ زیرا اقوام و افراد انقلابی و ملی پیچیدگی ذهنی خوبی دارند و ابزار دست آمریکا نمی‌شوند.
کد خبر: ۳۸۷۴۷۷

رئیس مجلس ادامه داد: ببینید حکام کشورهایی مانند مصر و تونس که سال‌ها به آمریکا تکیه داشتند، به چه روزی افتاده‌اند و آمریکایی‌ها به کدام وعده‌شان درباره آنان عمل کردند!

لاریجانی با بیان این‌که ملت ایران راه خود را ادامه می‌دهد و با رهبری هوشمند انقلاب پیش می‌رود، افزود: البته آنها تلاش دارند با چند عامی و ناشی رفتاری کنند و با استفاده از رسانه‌ها آن رفتارها را مستمسک اقدامات تبلیغاتی خود قرار دهند و این شگرد آمریکا و انگلیس است.

رئیس‌ مجلس تصریح کرد: در شرایطی که عصر انقلاب‌ها در منطقه است، کشورهای غربی و دیکتاتورها بویژه صهیونیست‌ها بشدت نگرانند.

لاریجانی ادامه داد: صهیونیست‌ها از این تحولات به اندازه‌ای نگرانند که اتاق فکر تشکیل داده‌اند تا با لابی منطقه‌ای و غربی نگذارند این انقلاب‌ها موفق شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها