حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....
خلیل الحیه، عضو دفتر سیاسی جنبش حماس با ایراد سخنانی در جمع تظاهراتکنندگان اقدام تشکیلات خودگردان در امتیازدهی به رژیم صهیونیستی بویژه کوتاهی این تشکیلات در قبال مسجدالاقصی و اماکن مقدس اسلامی را محکوم کرد. وی گفت: ما از شنیدن این امتیازدهیها شوکه شدیم و صریحا تاکید میکنیم که تشکیلات خودگردان، نماینده ما و ملت فلسطین نیست و هرگز آن را به رسمیت نمیشناسیم.
از سوی دیگر، هزاران نفر در رامالله در واکنش به افشاگریهای الجزیره علیه تشکیلات خودگردان فلسطین در حمایت از محمود عباس تظاهرات کردند. آنها که در برابر ساختمان المقاطعه – مقر ریاست تشکیلات خودگردان تجمع کرده بودند، شعارهایی در حمایت از محمود عباس سر دادند. تظاهرکنندگان دستنوشتههایی در دست داشتند که روی آن شعارهایی علیه الجزیره نوشته شده بود. جوانان فلسطینی تصاویر محمد بن خلیفه آل ثانی، امیر قطر و پرچم اسرائیل را که روی آن شعار الجزیره ترسیم شده بود، آتش زدند.
محمود عباس نیز در سخنرانی خود در برابر تظاهرکنندگان، شبکه الجزیره را به تحریف اخبار و انتشار کذب و دروغ متهم کرد. عباس متعهد شد که در زمان و مکان مناسب به انتشار اسناد الجزیره واکنش نشان خواهد داد.
این واکنشها در حالی انجام شد که شبکه الجزیره در ادامه افشاگریهایش، اسناد جدیدی در مورد مذاکرات تشکیلات خودگردان فلسطین و رژیم صهیونیستی و همچنین همکاریهای آنها در زمینه امنیتی منتشر کرد. بر اساس این اسناد، آمریکا و رژیم صهیونیستی نقش سازمان اطلاعات تشکیلات خودگردان در هماهنگی برای ترور نیروهای مقاومت فلسطین را موثر خواندهاند. این اسناد از دو نقشه اطلاعاتی انگلیسی خبر میدهد که یکی از آنها برای دستگیری فرماندهان جنبش حماس و جهاد اسلامی و دیگری تشکیل اتاق عملیات مشترک در ارتباط با رژیم صهیونیستی برای جلوگیری از عملیاتهای شهادتطلبانه است.
حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....