سوادآموزی افراد زیر 50 سال در اولویت قرار گرفت

قائم مقام سازمان نهضت سواد آموزی کشور ، سوادآموزی افراد زیر 50 سال را از اولویت های این سازمان ذکر کرد و گفت: اولویت سواد آموزی افراد گروه سنی زیر 50 سال استان های کشور از محورهای برنامه پنجم توسعه است.
کد خبر: ۳۸۱۶۲۴

علی وطنی در گفتگو با ایرنا افزود:درحال حاضر 95 درصد از سواد آموزان کشور در گروه سنی زیر 50 سال قرار دارند.

وی، هشت درصد از فعالیت های سوادآموزی در کشور را به شیوه فرد به فرد ذکر کرد و گفت: هم اکنون 44 هزار آموزشیار نهضت سواد آموزی 770 هزار سوادآموز را در سراسر کشور آموزش می دهند.

«طرح آموزش فرد به فرد برای تکمیل سوادآموزی در روستاها و مناطقی که حد نصاب حضور سوادآموز برای تشکیل کلاس وجود ندارد ، اجرا می‌شود تا از این طریق افراد بی‌سواد با ایجاد برنامه‌های انگیزشی جذب طرح آموزش فرد به فرد شوند».

قائم مقام سازمان نهضت سوادآموزی گفت: هدف این سازمان آموزش خواندن و نوشتن ، حساب کردن در حد ابتدایی ، روخوانی ساده و نشر فرهنگ اسلامی شامل مسایل دینی ، اجتماعی ، بهداشتی ، احکام و مهارت های زندگی است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها