تولید 100 بازی رایانه‌ای ایرانی - اسلامی در ایران

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با اشاره به تولید صد بازی رایانه ای ایرانی- اسلامی در کشور گفت: این بازی ها با شمارگان خوبی در کشور عرضه شده است و بخش زیادی از آنها با موتورهای فناوری داخلی تولید می شود.
کد خبر: ۳۸۰۴۹۱

محمدرضا مخبر دزفولی در پایان ششصت و هشتادمین جلسه شورای عالی انقلاب فرهنگی در گفتگو با خبرنگار واحد مرکزی خبر افزود: مسئولان بنیاد ملی بازیهای رایانه ای در جلسه امروز شورا گزارش امیدوار کننده ای از اقدامات چهار ساله خود ارائه کردند.

وی با اشاره به اینکه این بنیاد در زمینه تولید بازیهای رایانه ای وظیفه هدایتی، حمایتی و برنامه ریزی دارد گفت: بخش های گوناگونی از جمله جوانان پرتلاش کشورمان در این عرصه وارد شده اند.

مخبردزفولی به تلاش دشمنان در القا موضوعاتی که بنیان های فرهنگی کشور را مورد تهاجم قرار می دهد اشاره کرد و افزود: قرار شد مسئولان بنیاد بازیهای رایانه ای مهم ترین چالش ها و مسائل این موضوع را به صورت یک پیشنهاد به شورای عالی انقلاب فرهنگی ارائه کنند تا در این شورا تصویب شود.

وی گفت: دستور دیگر این شورا تعیین وضعیت تعداد زیادی از سرپرستان دانشگاه ها بود که با تصویب شورا به ریاست دانشگاههای مختلف برگزیده شدند.

مخبردزفولی افزود: اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی به آقایان بیژن رنجبر برای ریاست دانشگاه تربیت مدرس، اسماعیل همدانی گلشن برای ریاست دانشگاه صنعتی اصفهان، محمد موذنی برای ریاست دانشگاه شیراز، علی محمد آخوندعلی برای ریاست دانشگاه صنعتی جندی شاپور، نصرا... گرامی برای ریاست دانشگاه شهید باهنر کرمان، سعید کشن فلاح برای ریاست دانشگاه هنر و عسگر جان علیزاده برای ریاست دانشگاه صنعتی بابل رای اعتماد دادند.

وی گفت: همچنین این شورا به آقایان سیدشمس الدین حجازی برای ریاست دانشگاه علوم پزشکی قم و کاظم حسن پور برای ریاست دانشگاه علوم پزشکی سبزوار رای اعتماد دادند.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی به طرح پیشنهادی وزیران علوم تحقیقات و فناوری و بهداشت، درمان و آموزش پزشکی که به این شورا ارائه شد اشاره کرد و افزود: این طرح برای افزایش سن بازنشستگی اساتید پیشنهاد شده است تا بتوان از امکان خدمتی اعضای هیات علمی دانشگاه ها بهتر استفاده شود.

وی گفت: قرار شد این موضوع به تفصیل در شورای معین شورای عالی انقلاب فرهنگی بررسی و نهایی و سپس به شورای عالی انقلاب فرهنگی برای تصویب ارائه شود.


 

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها