حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از سی.ان.ان ترک، کاترین اشتون که برای فراهم آوردن مقدمات دور جدید مذاکرات 1+5 و ایران به ترکیه سفر کرده در کنفرانس خبری مشترک با "احمد داود اوغلو" گفت : ما خواهان پیشرفت در مذاکرات هستیم و در این راه تلاش می کنیم.
وی در پاسخ به خبرنگارانی که نظر وی را درباره اظهارات اخیر "علی اصغر سلطانیه" نماینده ایران در آژانس پرسیدند گفت که نمی خواهد دراین باره صحبت کند.
علی اصغر سلطانیه در آستانه مذاکرات ایران با گروه 1+5گفته بود : گفتگوهای استانبول آخرین فرصت تاریخی غرب برای بازگشت به میز مذاکرات است.
کاترین اشتون در واکنش به سخنان سلطانیه در ادامه افزود: تنها به این بسنده می کنم.آنچه که من می خواهم هفته آینده ببینم، پیشرفت در مذاکرات است.
رئیس سیاست خارجی اتحادیه اروپا افزود: ما از منظر خودمان، خیلی روشن آنچه را که می خواهیم درباره اش گفتگو کنیم مشخص کرده ایم، و باید دید که این گفتگوها به کجا می کشد.
کاترین اشتون همچنین تصریح کرد که ترکیه در مذاکرات ایران با گروه 1+5 مشارکتی نخواهد داشت و درخواستی هم برای مشارکت در مذاکرات مطرح نکرده است.
با این حال احمد داود اوغلو در این کنفرانس مشترک خبری گفت : اگر از آنکارا خواسته شود، این کشور آماده مشارکت است.
از سوی دیگر روز پنجشنبه "مایا کوپیانچیک" سخنگوی کاترین اشتون گفت: ما انتظار داریم در مذاکرات استانبول پرونده هسته ای ایران مورد بحث قرار گیرد اما موضوعات دیگر هم می تواند در دستور کار باشد.
سخنگوی کاترین اشتون همچنین گفت در دور قبلی مذاکرات که در ژنو برگزار شد، مسائل غیرهسته ای نیز در گفتگوها مطرح شد.
این اظهارات در حالی گفته می شود که علی اکبر صالحی، سرپرست وزارت خارجه اخیرا گفته است: اگر طرف مقابل بخواهد در مذاکرات راجع به مسئله هسته ای به عنوان پرونده هسته ای صحبت کند، اصلاً این مذاکرات را به رسمیت نمی شناسیم.
حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....