به گزارش مهر به دوحه، تیم ملی فوتبال ایران روز سه شنبه در نخستین دیدار خود در مرحله گروهی رقابتهای جام ملتهای آسیا در گروه چهارم با عراق دیدار خواهد کرد.
سرپرست کاروان ایران با ابراز امیدواری نسبت به اینکه تیم کشورمان میتواند به مرحله یک چهارم نهایی رقابت های جام ملتهای آسیا صعود کند، گفت: به احتمال فراوان ما در دور بعدی رقابتها با یکی از دو تیم کره جنوبی و استرالیا روبهرو خواهیم شد. در خصوص تیم استرالیا باید بگویم این تیم از رویارویی با ایران خاطره خوبی ندارد و دوست ندارد با ما بازی کند.
مهدی محمد نبی در ارتباط با بازی ایران مقابل عراق افزود: ما در شرایط جسمانی و روحی خوبی قرار داریم و آمادهایم تا گام نخست را محکم برداریم. امیدوارم خواسته مربیان در این بازی پیاده شود و به نتیجه دلخواه دست پیدا کنیم.
سرپرست کاروان فوتبال ایران در پانزدهمین دوره جام ملتهای آسیا در خصوص انتخابات کنفدراسیون و اینکه ایران نتوانست در کنگره AFC کرسی را از آن خود کند ، گفت: در کنفدراسیون فوتبال آسیا روابط پشت پرده حرف اول را می زند و به عبارت بهتر باندبازیهایی وجود دارد که نمی گذارد حق به حقدار برسد.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم