با هدفمندی یارانه ها

عرضه گازوئیل 150 تومانی برای خانوارهای بدون گاز

معاون عمرانی استاندار تهران از عرضه گازوئیل 150تومانی برای خانوارهای فاقد گاز استان از امروز شنبه خبر داد. مهندس محمدرضا محمودی اعلام کرد که گازوئیل مورد نیاز خانوارها و مراکز دولتی نظیر مدارس از امروز شنبه توسط فرمانداری‌ها توزیع می‌شود.
کد خبر: ۳۷۷۰۳۰

وی با اعلام این‌که مسوولیت این کار را بر عهده فرمانداری‌های هر شهرستان گذاشته‌ایم، افزود: این گازوئیل با قیمت 150 تومان عرضه خواهد شد تا این گروه‌ها امکان دسترسی لازم را داشته باشند.

وی افزود: متقاضیان باید به فرمانداری محل سکونت خود مراجعه کنند./ ایسنا

درجه‌بندی نانوایی‌ها در سال 90

رئیس گروه تحقیقات آزمایشگاهی پخت نان اعلام کرد: سال آینده نانوایی‌های سراسر کشور براساس کیفیت نان تولیدی خود درجه‌بندی می‌شوند.

آرش طاهری، رئیس گروه تحقیقات آزمایشگاهی پخت نان مرکز پژوهش‌های غلات با اشاره به این‌که نان همواره به عنوان اصلی‌ترین غذای مردم ایران نقش مهمی در تامین انرژی، پروتئین و املاح مورد نیاز داشته است، افزود: نانی که طی سال‌های متمادی در کشور تولید شده با مشکلاتی نظیر کیفیت پایین آرد، تهیه خمیر به روش نامناسب و استفاده از تکنولوژی‌های قدیمی در مسیر تولید روبه‌رو بوده است.

رئیس گروه تحقیقات آزمایشگاهی پخت نان ضمن تاکید بر کیفی شدن نان به تبع ایجاد فضای رقابتی میان نانوایان در سراسر کشور، تصریح کرد: در سال آینده واحدهای نانوایی کل کشور براساس کیفیت نان تولیدی خود درجه‌بندی خواهند شد، براین اساس مصرف کننده با مراجعه به نانوایی می‌تواند از کیفیت نان عرضه شده آگاهی یابد.

وی اجرای طرح مذکور را عاملی در جهت ایجاد رقابت میان نانوایی‌ها دانست و گفت: نظارت بر عملکرد واحدهای پخت نان از این پس به صورت مداوم ادامه خواهد داشت./ ‌شابا

منطقه‌ای شدن سهمیه بنزین از دستور خارج شد

اگرچه احتمال منطقه‌ای شدن سهمیه بنزین خودروها در سراسر کشور در آینده وجود دارد اما در شرایط فعلی این برنامه فعلا در دستور کار دولت قرار ندارد.

همزمان با اجرای قانون هدفمندی یارانه‌ها و اصلاح قیمت فرآورده‌های نفتی، برخی از مسوولان از منطقه‌ای شدن اختصاص سهمیه بنزین به خودروها خبر داده و اعلام کرده‌اند: مطالعات اجرای این طرح جدید بنزینی در دولت آغاز شده است. فرید عامری مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی با بیان این‌که احتمال منطقه‌ای شدن سهمیه بنزین خودروها در سراسر کشور وجود دارد، گفت: اما در شرایط فعلی با توجه به اجرای مرحله اول قانون هدفمندی یارانه‌ها تاکنون هیچ سیاستی باره ابلاغ نشده است.

نماینده شرکت ملی پالایش و پخش نفتی در ستاد هدفمندی یارانه‌ها با تاکید بر این‌که در حال حاضر منطقه‌ای شدن سهمیه بنزین خودروها در اولویت قرار ندارد، تاکید کرد: این احتمال وجود دارد که با گذشت زمان امکان اجرای این پروژه در سطح کشور فراهم شود.

محسن خجسته مهر، معاون برنامه‌ریزی وزیر نفت هم با اعلام این‌که سیاستگذاری‌های جدید قیمت‌گذاری و نحوه عرضه بنزین در کارگروه طرح تحول اقتصادی دولت انجام می‌شود، اظهار کرد: برای اجرای طرح منطقه‌ای یا غیر منطقه‌ای سهمیه‌های بنزین خودروها، هنوز پیشنهادی توسط وزارت نفت به دولت ارسال نشده است./ مهر

کاهش مصرف سوخت و افزایش بهره‌وری در مرغداری‌ها

مدیرعامل اتحادیه مرغداران گوشتی کشور گفت: بااجرای قانون هدفمندی یارانه‌ها، علاوه بر کاهش مصرف سوخت در مرغداری‌ها تا 50 درصد، میزان تولید، درآمد و بهره‌وری در این بخش افزایش خواهد ‌یافت.

حسین مقدم‌نیا افزود: با بهینه ‌سازی مصرف سوخت در واحد‌های مرغداری در نخستین مرحله 4550 واحد مرغداری از 17500 واحد مرغداری کل کشور تحت پوشش قرار می‌گیرند.

به گفته وی، بهینه‌سازی مصرف سوخت در 5 سال آینده در 50 درصد این واحدها اجرا می‌شود.

مدیرعامل اتحادیه مرغداران گوشتی کشور درباره تسهیلات در نظر گرفته شده توسط دولت برای بخش کشاورزی، اظهار کرد: 20 درصد این تسهیلات به صورت کمک‌های بلاعوض و مابقی در قالب تسهیلات با نرخ سود پایین در اختیار تولید‌کنندگان این بخش قرار می‌گیرد.

به گفته وی اگرچه ممکن است بخشی از مرغداری‌ها در آخر سال پنجم نوسازی شوند اما در طول این مدت دولت با پرداخت تسهیلات از فعالان این بخش حمایت خواهد کرد. ‌/‌ ایرنا

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها