فدراسیون فوتبال تهدید کرد، ذوب‌آهن عقب‌نشست

به دنبال واکنش شدید فدراسیون فوتبال به اظهارات مدیرعامل باشگاه ذوب‌آهن در اعتراض به تکرار بازی این تیم با مس، اصغر دلیلی که خود را مواجه با واکنش قهرآمیز فدراسیون و حتی تهدید به اخراج از فوتبال دید، از موضع خود عقب‌نشینی و اعلام کرد به فیفا شکایت نخواهد کرد. علی کفاشیان، رئیس فدراسیون فوتبال که این روزها به واسطه تعامل گرم با علی سعیدلو، رئیس سازمان تربیت بدنی قاطعانه به مسائل فوتبال ورود می‌کند، دلیلی را تهدید به برخورد تند نمود، مهدی تاج نایب رئیس اصفهانی فدراسیون نیز خواستار عذرخواهی رسمی ذوبی‌ها شد و حسین عبداللهی عضو کمیته انضباطی پا را فراتر گذاشت و از احتمال اخراج دلیلی از فوتبال ایران خبر داد.
کد خبر: ۳۷۶۶۵۵

عبداللهی در این باره تصریح کرد: درصورتی که دلیلی نتواند اظهارات خود را ثابت کند، کمیته انضباطی این اختیار را دارد تا پیشنهاد برکناری یا تعلیق وی را به هیات رئیسه فدراسیون ارائه ‌کند.

به دنبال این موضعگیری‌ها و در شرایطی که روز سه‌شنبه سایت باشگاه ذوب‌آهن از شکایت به فیفا خبر داده بود، دیروز بیانیه‌ای منتسب به اصغر دلیلی روی سایت خبرگزاری مهر قرار گرفت که در حکم عقب‌نشینی باشگاه ذوب‌آهن بود. مدیرعامل ذوب‌آهن در این زمینه تاکید کرد که صیانت از حیثیت ورزش ایران را در راس اولویت‌‎های اساسی باشگاه فرهنگی ـ‌ ورزشی ذوب‌آهن دانسته و موضوع اعتراض به رای کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال رااز طریق مراجع داخلی پیگیری خواهد کرد.

در شرایطی که به واسطه نقض قانون فیفا توسط تیم داوری، بازی ذوب آهن ـ‌ مس در چارچوب هفته نوزدهم لیگ برتر تکرار خواهد شد، به نظر می‌رسد که این بازی تکراری به نوعی می‌تواند در حکم دیدار تدارکاتی در تعطیلات 38روزه لیگ برای ذوبی‌ها و مسی‌ها باشد. هرچند که البته این مساله منوط به آن است که سازمان لیگ تصمیم بگیرد این دیدار را در تعطیلات نیم فصل لیگ تجدید کند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها