نعمت الله ترکی در گفتگو با مهر در پاسخ به این پرسش که وضعیت همسران معتادان ، متکدیان ، مجنونین و خانواده زندانیان برای دریافت یارانه ها چگونه است ، گفت: بر اساس ماده 9 آیین نامه اجرایی ماده 7 قانون هدفمند کردن یارانه ها در صورتی که اعضای خانوار یا یکی از آنها مدعی شود ک سرپرست آنها به مدت حداقل سه ماه مفقود شده و هیچگونه اطلاعی از وی در دست نیست با ارائه استشهاد محلی و تائید شورای اسلامی یا شورایاری می توانند کمک و یارانه مزبور را با کسر یک نفر به حساب عضو دیگر خانواده دریافت کنند.
وی افزود: افرادی که سرپرست خانواده آنها به دلیل سفاهت، جنون محجور شناخته شده می توانند با ارائه مدارکی اعم از: حکم مرجع قضائی ذیصلاح، گواهی پزشکی قانونی، گواهی یکی از بیمارستان های روانی و گواهی سازمان بهزیستی محل نسبت به دریافت یارانه اقدام کند.
سخنگوی ستاد هدفمند کردن یارانه های استانداری تهران در مورد نحوه پرداخت یارانه به خانواده زندانیان گفت: افرادی که سرپرستشان در زندانهای داخل کشور به سر می برند با ارائه گواهی زندان می توانند برای دریافت یارانه اقدام کنند.
وی افزود: تمامی این افراد باید مدارک خود را به فرمانداری ها و بخشداری های محل سکونت خود ارائه داده و نسبت به ثبت نام و ارائه شماره حساب اقدام کنند. افرادی که سرپرستشان در خارج از کشور زندانی است با دریافت گواهی لازم از معاونت کنسولی امور مجلس و ایرانیان وزارت امور خارجه می توانند اقدام کند.
معاون استاندار تهران اظهار داشت: یارانه زندانیان خود سرپرست مستقیما به حسابشان واریز می شود و سازمان زندانها موظف به انجام اقدامات لازم برای اعلام شماره حساب زندانی به سایت یارانه ها است.
ترکی در مورد پرداخت یارانه به خانوارهایی که سرپرستشان معتاد است ، گفت: این خانواده ها با در دست داشتن گواهی یا رای قطعی مراجع قضائی، آراء قطعی صادره از هیئتهای رسیدگی به تخلفات اداری، گواهی مراکز درمان و بازپروری بهزیستی و سایر دلایل متقن و مستند مانند استشهاد محلی که به تائید شورای اسلامی و شورایاری محل رسیده است می توانند برای دریافت یارانه ها اقدام کنند. تائید سازمان بهزیستی برای خانواده هایی که سرپرستشان سالمند، معلول ذهنی و جسمی، بیماران روانی مزمن و... لازم و ضروری است.
معاون استاندار تهران در مورد نحوه پرداخت یارانه به افراد مجهول الهویه (فاقد شناسنامه و کارت ملی) گفت: یارانه این افراد به حساب ویژه ای در سازمان بهزیستی کشور واریز می شود و با نظارت سازمان هدفمند کردن یارانه ها به این افراد پرداخت می شود.
سخنگوی ستاد هدفمند کردن یارانه های استان تهران اظهار داشت: در تمامی موارد فوق اولویت اصلی دریافت یارانه با جانشین سرپرست خانوار است که به ترتیب مادر، فرزند بزرگتر و... هستند و در غیر اینصورت قیم قانونی مجاز به دریافت یارانه است.
هوش مصنوعی یکی از قدیمیترین عادتهای ما در اینترنت را تغییر داده است
جامجم آنلاین بررسی کرد
در گفتوگو با جامجم آنلاین عنوان شد
در گفتوگو با جامجم آنلاین تشریح شد
جامجم آنلاین بررسی کرد
در گفتوگو با جامجم آنلاین مطرح شد