ناآگاهی 70 درصد تهرانی‌ها از راه‌های مقابله با زلزله

رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران گفت: براساس تازه‌ترین نظرسنجی انجام شده بیش از 70 درصد شهروندان تهرانی اطلاعات و آموزش لازم را نسبت به اقدامات قبل، حین و بعد از وقوع زلزله فرا نگرفته‌اند.
کد خبر: ۳۷۲۳۲۰

به گزارش خبرگزاری‌ها، عزیزالله رجب‌زاده ضمن تاکید بر استفاده از ظرفیت رسانه ملی در آموزش و آگاه سازی شهروندان نسبت به مخاطرات طبیعی بویژه زمین لرزه، افزود: امروز باید مردم را آگاه و آماده کنیم و به آنها آموزش دهیم، چرا که زمان وقوع بحران فرصت مناسبی برای ارائه آموزش‌های خودامدادی و دگرامدادی نیست.وی گفت: باید دغدغه آمادگی در برابر زلزله را در بین مردم ایجاد کنیم تا این باور اشتباه که چون زمان وقوع زلزله مشخص نیست بنابراین آمادگی و پیشگیری در برابر آن ضرورتی ندارد، اصلاح شود.وی با بیان ابعاد ملی شهر تهران، تراکم جمعیت این کلانشهر و فرسودگی بخشی از شریان‌های حیاتی گفت: فرسودگی بخش قابل توجهی از اماکن مسکونی و عمومی از مشکلات موجود است که نوسازی و غلبه بر آن در کوتاه مدت ممکن نیست. در همین زمینه دو سوم مدارس دارای بافت غیرمقاوم هستند و اقدامات جدی برای نوسازی و مقاوم‌سازی بیمارستان‌ها نشده است. رجب‌زاده درخصوص برنامه‌های آموزشی و آماده‌سازی شهروندان گفت: تقویت ستاد مدیریت بحران در 22 منطقه و گسترش آن به 124 ناحیه شهر تهران و 374 محله در دستور کار قرار دارد. همچنین ایجاد اسکان اضطراری و آموزش تخلیه امن در تمامی محلات تهران اجرا می‌شود.

وی افــــزود: احـــداث اردوگاه‌های اسکان برون‌شهری در پارک‌های جنگلی نیز در دست طراحی و اجراست و در همین زمینه 80 درصد عملیات احداث اردوگاه چیتگر انجام شده و در آینده نزدیک افتتاح خواهد شد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها