2014 ضرب الاجل نیست

تلاش پنتاگون برای حضور مداوم در افغانستان

وزارت دفاع آمریکا در واکنش به طرح حامد کرزی برای خروج نیروهای خارجی از افغانستان تا پایان 2014 ادعا کرد که احتمالا تا این تاریخ نیروهای افغان نتوانند امنیت کشورشان را به عهده بگیرند.
کد خبر: ۳۶۷۶۸۶

به گزارش مهر ، «جف مورل» معاون مطبوعاتی پنتاگون با بیان این مطلب در سخنانی هدفمند در عین حال سال 2014 برای خروج نیروهای آمریکایی از افغانستان را یک هدف آرمانی توصیف کرد که نباید از آن به عنوان ضرب ‌الاجل یاد کرد.

با این حال انتظار می ‌رود حامد کرزی در دیدار با باراک اوباما و دیگر رهبران کشورهای عضو ناتو در شهر لیسبون این خواست خود را مطرح کند.
 
برپایه این طرح، در طول چهار سال آینده 150 هزار نیروی خارجی از افغانستان به تدریج خارج خواهند شد که نزدیک به 100 هزار تن از این نیروها را سربازان آمریکایی تشکیل می‌دهند.
 
معاون مطبوعاتی وزارت دفاع ایالات متحده، ایفای نقش محوری از سوی نیروهای امنیتی افغان در بیشتر نقاط این کشور را یک هدف مطلوب توصیف کرد، اما ادعا کرد این نیروها احتمالا نتوانند تا پایان سال 2014 نقش محوری را در همه نقاط افغانستان  برعهده گیرند.
 
جف مورل طرح واگذاری امنیت به نیروهای افغان را یک امید دانست و گفت: این بدان معنا نیست که همه نیروهای ایالات متحده یا ائتلاف به ضرورت تا آن تاریخ (2014) از افغانستان خواهند رفت.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها