جام تختی رابا کمک اسپانسرهای مالی برگزار خواهیم کرد
محمدرضا طالقانی در آستانه برگزاری بیست و چهارمین دوره رقابت های جام جهان پهلوان تختی اعلام کرد: فدراسیون کشتی نمی تواند برخلاف مصوبه اش عمل کند و اجازه دهد غلامرضا محمدی
کد خبر: ۳۶۶۳۳
و امیر توکلیان بدون حضور
در مسابقه های انتخابی ، در جام تختی شرکت کنند.
وی در خصوص نحوه حضور تیمهای خارجی شرکت کننده در این دوره از مسابقه ها گفت: تیم امریکا اولین تیمی است که بامداد امروز وارد تهران شده است و تیمهای تاجیکستان ، پاکستان ، ترکمنستان ، ارمنستان و مغولستان امروز وارد کشورمان خواهند شد، ضمن این که کشتی گیران کشورهای ترکیه ، ژاپن ، داغستان و روسیه نیز فردا به تهران خواهند رسید.
رئیس فدراسیون کشتی در خصوص مشکل مالی فدراسیون کشتی برای برگزاری جام تختی گفت : خوشبختانه برای برگزاری جام تختی با یک اسپانسر به توافق رسیده ایم که تمام هزینه های تیمهای داخلی و خارجی را می پردازد که به این ترتیب تیمهای خارجی در هتل بزرگ تهران ، کشتی گیران آزادکار کشورمان در خانه کشتی و فرنگی کاران در خوابگاه شماره 2کمیته ملی المپیک اسکان خواهند یافت.
طالقانی ضمن تاکید بر این نکته که هیچ کشتی گیری بدون انتخابی نمی تواند در مسابقه های مختلف برون مرزی شرکت کند، خاطر نشان کرد: با توجه به این که محمدی و توکلیان دو سه سال از میادین مختلف دور بوده اند و در رقابت های انتخابی شرکت نکرده اند، در نتیجه نمی توانند در جام تختی شرکت کنند.
اگر ما اجازه حضور توکلیان را در جام بدهیم ، نمی توانیم جوابگوی کشتی گیرانی نظیر علیرضا بها بسته باشیم.
ضمن این که من شخصا به این نفرات گفته ام اگر در قهرمانی کشور و یا مرحله دوم انتخابی شرکت نکنید، در جام تختی حضور نخواهید داشت ، البته آنها گفتند کشتی می گیریم ، اما نگرفتند.
رئیس فدراسیون کشتی در پایان گفتگوی خود با ایسنا، بار دیگر به مشکل مالی فدراسیون اشاره کرد و گفت : معاون ورزشی سازمان تربیت بدنی اعلام کرده است هزینه ای برای برگزاری جام تختی تقبل نمی کنند، باید پرسید آیا بیش از 10کشور خارجی هزینه اسکان و تغذیه ندارند؛
و باید تیمهای خارجی هوا بخورند و در خیابان ها بخوابند!