رحیمی خواستار تسریع در اجرایی شدن ‌توافقات ‌‌دو‌جانبه شد

مذاکرات معاون اول رئیس‌جمهور در قطر

معاون اول رئیس‌جمهور دیروز در صدر هیاتی اقتصادی به قطر رفت و با ولیعهد این کشور دیدار و گفت‌وگو کرد. محمدرضا رحیمی و شیخ تمیم بن حمد آل‌ثانی در مذاکرات خود، روابط دو کشور را ممتاز و روبه پیشرفت خواندند و خواستار تسریع در اجرایی شدن توافق‌های 2کشور شدند.
کد خبر: ۳۶۵۸۵۴

به گزارش فارس، رحیمی در این مذاکرات با تاکید بر تسریع در اجرایی شدن توافق‌های دوجانبه گفت: باید از تمام ظرفیت‌های موجود در جهت گسترش روزافزون همکاری‌های دوجانبه و منطقه‌ای استفاده کنیم و ایران این را به نفع دو ملت و صلح و ثبات منطقه می‌داند.

رحیمی همچنین با قدردانی از نقش موثر قطر در جهان اسلام، از مواضع روشن و شفاف این کشور در خصوص موضوع فلسطین و غزه تشکر و قدردانی کرد.

شیخ تمیم بن حمد آل‌ثانی، ولیعهد قطر نیز در این مذاکرات با اشاره به اهمیت و جایگاه ایران در منطقه و جهان گفت: روابط دو کشور در سطح ممتازی قرار دارد و قطر توافقات انجام شده بین دو کشور را با جدیت پیگیری می‌کند و آن را به نفع دو ملت می‌داند.

وی همچنین خواستار تسریع در اجرای پروژه‌ها و توافقات دوجانبه و شناسایی ظرفیت‌های جدید برای افزایش بیش از پیش مناسبات تجاری و بازرگانی شد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها