ورود 30 هزار پرنده مهاجر به تالاب‌های مازندران

رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان‌های آمل و محمودآباد در استان مازندران از ورود بیش از 30 هزار انواع پرندگان مهاجر آبزی و کنارآبزی به تالاب، آبگیرها و آبندان‌های این شهرستان‌ها خبر داد.
کد خبر: ۳۶۵۳۷۴

به گزارش مهر، بهمن صادق‌نژاد افزود: همه ساله با آغاز فصل سرما بیش از 200 هزار قطعه پرنده در قالب 70 گونه از نیمکره شمالی به ویژه سیبری وارد این تالاب می‌شوند. بعضی از این پرندگان در فهرست گونه‌های در معرض خطر انقراض جهانی قرار دارند که دُرنای سیبری، خروس کولی، قوی فریادکش و کنگ، عروس غاز و پلیکان خاکستری از جمله آنها هستند.

وی تصریح کرد: برخی از این گونه‌های مهاجر از جمله درنای سیبری عبوری هستند و پس از مدتی استراحت، منطقه را به سمت جنوب ترک می‌کنند و برخی گونه‌ها نیز زمستان‌گذرانی می‌کنند که با گرم شدن هوا در اواخر اسفند از منطقه می‌روند.

صادق‌نژاد با تاکید بر این که با ورود پرندگان مهاجر به مازندران و احتمال بیماری در این دسته از پرندگان، شکار وحوش در منطقه هم ممنوع شده است، اضافه کرد: در این خصوص هیچ پروانه جدید شکار صادر نمی‌شود و در صورت مشاهده متخلفان برابر قانون با آنان برخورد خواهد شد.

رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان‌های آمل و محمودآباد از مردم خواست در صورت مشاهده افراد سودجو در شکار گونه‌های با ارزش جانوری مراتب را به محیط‌بانان منطقه اطلاع دهند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها