برگزیدگان هفدهمین جشنواره مطبوعات معرفی شدند

احمدی‌نژاد: کار رسانه‌ها امروز مجاهدتی عظیم است

رئیس‌جمهور دیروز در مراسم اختتامیه هفدهمین جشنواره و نمایشگاه بین‌المللی مطبوعات و خبرگزاری‌ها گفت: امروز کار رسانه‌ها، خبرگزاری‌ها و خبرنگاران، مجاهدتی عظیم و روح کار آنها ترویج عشق و محبت میان انسان‌ها و ملت‌هاست. به گزارش واحد مرکزی خبر، محمود احمدی‌نژاد افزود: تلاش برای رساندن پیام درست، کاری است که با هیچ عمل انسانی قابل مقایسه نیست.
کد خبر: ۳۶۴۴۹۵

رئیس‌جمهور ادامه داد: باور من این است که امروز از سخت‌ترین، پیچیده‌ترین و مهم‌ترین فعالیت‌ها، فعالیت خبری رسانه‌هاست.

احمدی‌نژاد با بیان این‌که حاکمیت اندیشه مادی حداقل 3 خسارت سنگین بر جامعه بشری وارد کرده است، گفت: حاکم کردن کینه و دشمنی در روابط ملت‌ها و بسیاری از انسان‌ها، نخستین خسارت در این زمینه است.

وی ادامه داد: ادبیات سلطه، ادبیات کینه‌ورزی است و کینه را در اعماق جامعه و روابط بین‌الملل نهادینه می‌کند.

رئیس‌جمهور تحقیر انسان را دومین خسارت حاکمیت اندیشه مادی برشمرد و گفت: این اندیشه، انسانیت انسان را تحقیر و سرکوب و روابط، شرایط و معیارهایی منتشر کرد که حاصلی جز تحقیر انسان نداشت.

وی افزود: می‌بینید که در گوشه و کنار جهان در همین نزدیکی در عراق و افغانستان مظلوم، چیزی که برای سلطه‌گران هیچ ارزشی ندارد، انسان است.

رئیس‌جمهور، گرفتن امید و خودباوری از انسان‌ها را نیز سومین خسارت حاکمیت این اندیشه دانست و افزود: این اندیشه در میان ملت‌های بسیاری از نقاط دنیا یاس و ناامیدی را ترویج کردند.احمدی‌نژاد گفت: جامعه بشری و انسان برای رشد و شکوفایی، چشیدن زندگی سعادتمند و رسیدن به آمال و آرزوهای تاریخی خود در درجه نخست، نیازمند عشق و همدلی هستند.

رئیس‌جمهور افزود: انسان بدون عشق، بدتر از چهارپایان و بدون محبت، مانند سنگ و بدتر از آن است.

قدردانی احمدی‌نژاد از برگزیدگان جشنواره مطبوعات

رئیس‌جمهور در این مراسم با اهدای لوح از 17 برگزیده ویژه داخلی و 3 برگزیده خارجی تقدیر کرد.

در این مراسم حسن خزائی به عنوان نفر اول مقاله سیاسی، محسن جندقی به عنوان برگزیده اول بخش تیتر، ده‌آبادی به عنوان نفر اول بخش مصاحبه در بین خبرگزاری‌ها، علی آقایی برگزیده جشنواره در بخش دانشجویی و عزت‌الله ضرغامی رئیس سازمان صدا و سیما به عنوان رسانه‌یار برتر مورد تقدیر قرار گرفتند.

وکیلی،‌ جعفری، زرشناس، عزیزی، مجتبی مصباح یزدی، مستقاصی، فردی، محمد ایمانی، جانفشان و حجت‌الاسلام محمدی معلا نیز از برگزیدگان هفدهمین جشنواره بین‌المللی مطبوعات و خبرگزاری‌ها در بخش پیشکسوتان بودند که از جانب رئیس‌جمهور تقدیر شدند.

همچنین از بین 50 شرکت‌کننده خارجی نمایندگان رسانه‌هایی از سودان، چین و سوریه برگزیده شده و رئیس‌جمهور آنان را مورد تقدیر قرار داد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها