سعیدلو و علی‌آبادی همچنان روی پیش‌بینی رتبه ایران در بازی‌های آسیایی اختلاف نظر دارند

کاروان ایران برای موفقیت در گوانگجو هم‌قسم شد

در حرکتی نمادین و در فاصله کمتر از 4 روز تا اعزام نخستین گروه از کاروان ورزشی کشورمان به بازی‌های آسیایی گوانگجو، جمعی از ورزشکاران در حضور مسوولان کمیته ملی المپیک و سازمان تربیت بدنی، برای حضوری پرقدرت در بازی‌های آسیایی هم‌قسم شدند. در این مراسم کمتر چهره سرشناسی از ورزشکاران به چشم می‌خورد که علتش درگیر بودن این قهرمانان با تمرینات طاقت‌فرسایی است که آخرین روزهایش را سپری می‌کنند، اما در عوض هم علی سعیدلو آمده بود و هم محمد علی‌آبادی تا این دو رئیس ورزش ایران، هر یک در جای خود در تزریق روحیه به کاروان ورزشی ایران تاثیرگذار باشند.
کد خبر: ۳۶۴۰۵۸

رئیس کمیته ملی المپیک با اشاره به تدارکات صورت گرفته برای کاروان ایران گفت: «من امیدوارم وقتی پس از بازی‌های آسیایی در فرودگاه امام خمینی به سراغ شما می‌آییم، با دستی پر، سینه‌ای سپر و روی خندان از شما استقبال کنیم. در این راه زحمات زیادی صورت گرفته است. من از خدای بزرگ می‌خواهم که این کاروان موفق‌ترین کاروان ورزشی ایران در طول بازی‌ها باشد و بتواند نتایج مناسبی را کسب کند. همه مجموعه ورزشی کشور می‌دانند که ما توان ایستادن بر قله‌های موفقیت را داریم و امیدوارم که این مساله برای ما رخ دهد.»

علی سعیدلو هم برای دمیدن روح هیجان در کالبد ورزشکاران از این جملات استفاده کرد: «ورزش همیشه از لحاظ مادی تحت فشار بوده است، اما در یک سال و نیم گذشته با حمایت رئیس‌جمهور اعتبارات بخش ورزشی را بیشتر کردیم و فکر می‌کنم از این به بعد هیچ کم و کسری نداریم. من خودم با فدراسیون‌ها جلسه می‌گذارم و می‌دانم هیچ کمبود اعتباری حداقل برای بازی‌های آسیایی گوانگجو ندارند. با این وجود انتظار ما از ورزشکارانمان این است که هنگام بازگشت از بازی‌های آسیایی مردم بدانند اینها تمام توانشان را به کار برده‌اند.»

هرچند تا اینجای کار صحبت‌های محمد علی‌آبادی و علی سعیدلو، همسو با هم و در جهت روحیه دادن به ورزشکاران بود، اما در ادامه وقتی قرار شد آنها در مورد رتبه ایران در گوانگجو حرف بزنند، اختلاف دیدگاه خودش را نشان داد. علی‌آبادی می‌گوید اگر مثل 4 سال پیش ششم شویم عالی است، اما سعیدلو معتقد است این پتانسیل را داریم که 70 درصد بیشتر از دوحه مدال بگیریم و در رتبه‌ پنجم بایستیم.

این آخرین نظری است که رئیس سازمان تربیت بدنی در مورد رتبه نهایی کاروان ورزشی ایران در گوانگجو بیان کرده است: «چینی‌ها تعدادشان زیادتر شده و با توجه به این‌که میزبان هستند اراده کرده‌اند تا فاصله‌شان را با دیگران زیاد کنند. ژاپن و کره هم از نظر مدال طلا حدود 7 برابر ما مدال دارند. در رده چهارم قزاقستان قرار گرفته است که در دوره قبل 25 مدال طلا به دست آورد. ولی در رده‌های بعد تعداد مدال‌های تیم‌ها به ما نزدیک است. اگر بتوانیم حدود 70 درصد تعداد مدال‌های دوره گذشته را رشد بدهیم، می‌توانیم به رده‌های بالاتر صعود کنیم. البته ما امیدوار هستیم با توجه به آمار و ارقامی که از فدراسیون‌ها گرفتیم، نسبت به سال‌های گذشته هم در تعداد و هم در رنگ مدال‌ها روزهای بهتری داشته باشیم. در دوره قبل 11 مدال طلا گرفتیم و این دوره حتما باید بیشتر بگیریم.»

با این حال امیدواری رئیس کمیته ملی المپیک همانی است که طی ماه‌های گذشته گفته؛ ششم در خوشبینانه‌ترین حالت ممکن. علی‌آبادی در این باره گفت: «ورزش تابع یک سری مسائل غیرقابل پیش‌بینی است. اگر شرایط خوب باشد و ما با مشکلی برخورد نکنیم و همچنین ورزشکارانمان آسیب نبینند، امید به کسب تکرار جایگاه ایران در بازی‌های قبل را داریم.»

سوگندنامه مسافران گوانگجو قرائت شد

سوگندنامه ورزشکاران اعزامی به شانزدهمین دوره بازی‌های آسیایی توسط یوسف کرمی، کاپیتان تیم ملی تکواندوی ایران قرائت شد. متن این سوگندنامه به شرح زیر است:

با نام و یاد خداوند متعال

از طرف ورزشکاران شرکت‌کننده در بازی‌های آسیایی گوانگجو سوگند یاد می‌کنم که با حداکثر توان و نیرو در این آوردگاه حضور یابم. به قوانین حاکم احترام گذاشته و به دور از دوپینگ و مواد نیروزا در مسابقات شرکت کنم و با روح واقعی ورزش و نوع‌دوستی برای شکوه ورزشی و افتخارآفرینی مبارزه کنم.

رضا پورعالی ‌/‌ گروه ورزش

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها