متهم را شناسایی کنید

دستگیری سارق موتورسوار گوشی‌های همراه در پایتخت

فرد موتورسواری که از غلفت مردم سوء استفاده کرده و اقدام به سرقت گوشی‌های تلفن همراه می‌کرد توسط ماموران پلیس آگاهی تهران دستگیر شد.
کد خبر: ۳۶۳۶۲۸

به گزارش ایسنا، ماموران گشت کلانتری 112 ابوسعید در ساعت 14 بیست و ششم مهرماه امسال در حین انجام مأموریت در خیابان فرهنگ به راننده موتورسیکلت هوندا مظنون شده و ضمن توقف موتورسیکلت، در بازرسی بدنی از راننده تعداد 5 دستگاه گوشی تلفن همراه کار کرده و فرد مورد نظر به نام « سعید ـ ک» 22 ساله بازداشت و به کلانتری منتقل شد.

با تشکیل پرونده مقدماتی در کلانتری 112 ابوسعید، پرونده به همراه متهم به پایگاه هشتم پلیس آگاهی تهران بزرگ ارجاع شد. کارآگاهان مبارزه با کیف‌قاپی پایگاه هشتم از مالکان 5 گوشی تلفن همراه دعوت کردند تا متهم را شناسایی کنند که با حضور مالباختگان مشخص شد که متهم به وسیله یک موتورسیکلت اقدام به قاپیدن گوشی تلفن‌ افراد کرده و متواری شده است.

در ادامه متهم اعتراف کرد که گوشی‌ها را در روز دستگیری در حالی که با موتورسیکلت در حال تردد در خیابانها بوده، از غفلت مالباختگان استفاده کرده و در یک فرصت مناسب قاپیده و متواری شده است.

در تحقیقات کارآگاهان مشخص شد که متهم دستگیر شده تاکنون اقدام به سرقت بیش از 17 گوشی تلفن همراه در محدوده مرکزی و جنوب تهران کرده است.

سرهنگ حسین خان بابائی، رییس پایگاه هشتم پلیس آگاهی تهران بزرگ با اعلام این پرونده گفت: از آنجایی که این احتمال وجود دارد متهم سرقتهای بسیار بیشتر از اعترافات خود داشته باشد بازپرس پرونده با انتشار تصویر بدون پوشش متهم در جرائد به منظور شناسایی و دعوت مالباختگان موافقت کرد.

وی از شهروندانی که از ابتدای سال جاری در محدوده‌های مرکزی و جنوب تهران به این شیوه‌ها گوشی تلفن‌همراه یا کیف آنان توسط متهم به سرقت رفته است، خواست برای پیگیری یا تشکیل پرونده به شعبه سوم بازپرسی دادسرای ناحیه 11 تهران مراجعه کنند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها