عنایت ویژه رهبر معظم انقلاب به ورزش قم

به دنبال درخواست اهالی ورزش استان قم و علی لاریجانی نماینده این شهر در مجلس شورای اسلامی، ورزشگاه شهید حیدریان قم به یمن سفر رهبر معظم انقلاب و با دستور معظم له بار دیگر به سازمان تربیت بدنی واگذار شد. حجت‌الاسلام بنایی یکی از نمایندگان قم در مجلس شورای اسلامی با اعلام این خبر افزود: دوشنبه‌شب با درخواست دکتر لاریجانی، رهبر معظم انقلاب دستور صادر فرمودند ورزشگاه حیدریان مجددا به سازمان تربیت بدنی واگذار شود.
کد خبر: ۳۶۳۴۵۳

به گزارش مهر ،وی تصریح کرد: رهبر معظم انقلاب در روز دیدار با جوانان نیز در پی درخواست محسن‌ ربانی، قهرمان دو و میدانی درخصوص ورزشگاه شهید حیدریان فرمودند: این مساله دیشب حل شد.

مجموعه ورزشی شهید حیدریان که مهم‌ترین فعالیت‌های ورزشی استان در این ورزشگاه متمرکز است 5 مرداد 1388 طی حکم قضایی از سازمان تربیت‌بدنی خلع ید و تحویل آستان مقدسه حضرت معصومه (س) شده بود.‌‌

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها