تابلویی دیگر از گنجینه موزه هنرهای معاصر در راه ژاپن

در حاشیه امانت‌سپاری تابلوی جکسون پولاک به ژاپن قرار است هفته‌های هنر ایران و ژاپن در 2 کشور برگزار شودسفارت ژاپن در تهران به منظور امانت گرفتن تابلوی نقاشی معروف جکسون پولاک نقاش آمریکایی، درخواست امانت‌سپاری این تابلو را برای نمایش در موزه هنرهای معاصر توکیو به وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ارسال کرد. به گزارش روابط عمومی دفتر هنرهای تجسمی، موزه هنرهای معاصر توکیو در نظر دارد سال آینده نمایشگاه آثار جکسون پولاک را برگزار کند و به این منظور درخواست کرده است تا این اثر ارزشمند که در موزه هنرهای معاصر تهران نگهداری می‌شود، برای این نمایشگاه به موزه هنرهای معاصر توکیو سپرده شود.
کد خبر: ۳۶۲۴۷۱

رایزن فرهنگی سفارت ژاپن در دیدار با مدیر کل مرکز هنرهای تجسمی ارشاد با اشاره به سابقه تبادلات فرهنگی بین ایران و ژاپن و تاکید به گسترش همکاری‌های فرهنگی ـ هنری گفت: نمایشگاه‌هایی از آثار هنرمندان ایران در ژاپن تاکنون برگزار شده است، اما بیشتر به آثار دوره‌های گذشته و نمایشگاه‌های فرش محدود می‌شود. امروز فرصت مناسبی برای همکاری است تا آثار هنرمندان معاصر ایران در ژاپن به نمایش درآیند.

محمود شالویی، مدیرکل هنرهای تجسمی و سرپرست موزه هنرهای معاصر تهران نیز در این دیدار گفت: موزه هنرهای معاصر تهران به امانت‌سپاری آثار توجه دارد و در راستای تعامل و همکاری با دیگر موزه‌های جهان براساس قوانین و مقررات به امانت‌سپاری آثار می‌پردازد. در 2 ماه گذشته نیز 2 اثر از موزه هنرهای معاصر تهران به موزه بوینماس روتردام هلند و موزه کونستهاوس زوریخ سوئیس امانت داده شد. شالویی با تاکید بر همکاری‌های هنری ایران و ژاپن گفت: همکاری موزه هنرهای معاصر تهران و توکیو به امانت‌سپاری اثر محدود نمی‌شود و می‌توان فراتر از آن گام‌های مؤثری برداشت.

برگزاری هفته هنر ایران در ژاپن و هفته هنر ژاپن در ایران و نمایشگاه‌های آثار هنرمندان برای 2 کشور از جمله پیشنهادهایی بود که او برای ایجاد زمینه‌های بیشتر همکاری‌های فرهنگی و هنری مطرح کرد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها