به گزارش پایگاه اطلاعرسانی ریاست جمهوری، دکتر محمود احمدینژاد نگاه ایران و کنگو را به موضوعات جهانی، نگاهی انسانی توصیف کرد و اظهار کرد: جهان نیازمند نظم عادلانهای است ودر نظم جدید جهان همه باید مشارکت فعال داشته باشند.
رئیسجمهور افزود: ملتها و دولتهای مستقل از جمله ایران و کنگو در شرایط کنونی جهان نیازمند همکاری بیشتری هستند و باید با رفع موانع زمینه را برای افزایش هر چه بیشتر روابط فراهم کنند.
دکتر احمدینژاد خاطر نشان کرد: جمهوری اسلامی ایران تجربیات و دستاوردهای خود را متعلق همه دوستان و ملتهای مستقل میداند وآماده است آن را با سایر ملتها مبادله کند.
رئیسجمهور همچنین همکاریهای پارلمانی را در توسعه روابط بین ملتها مهم ارزیابی کرد و گفت: دولت از اینگونه همکاریها به طور کامل حمایت میکند.
رئیس مجلس کنگو نیز در این دیدار با اشاره به شرایط کنونی جهان اظهار کرد: بی تردید جمهوری اسلامی ایران در نظم نوین جهانی نقش بسیار مهمی ایفا خواهد کرد.
وی همچنین افزایش سطح روابط دو کشور در بخشهای مختلف را مورد تاکید قرار داد و گفت کنگو علاقمند است همکاریهای مثبت و سازنده خود را با ایران هر چه بیشتر تقویت کند.
هوش مصنوعی یکی از قدیمیترین عادتهای ما در اینترنت را تغییر داده است
جامجم آنلاین بررسی کرد
در گفتوگو با جامجم آنلاین عنوان شد
در گفتوگو با جامجم آنلاین تشریح شد
جامجم آنلاین بررسی کرد
در گفتوگو با جامجم آنلاین مطرح شد