شورای اصناف هم با گرانفروشان برخورد می‌کند

رئیس شورای اصناف با بیان این‌که مردم نگران افزایش قیمت و احتکار کالا نباشند‌، از تشدید بازرسی کالاهایی که یارانه آنها برداشته می‌شود، خبر داد. به گزارش واحد مرکزی خبر،قاسم نوده فراهانی اعلام کرد‌: بازرسان اصناف با هرگونه گرانفروشی بشدت برخورد می‌کنند.وی گران شدن کالاها را در شرایطی که هنوز آزاد‌سازی قیمت‌ها صورت نگرفته است بی‌مورد دانست و خاطرنشان کرد‌:‌ در صورتی که برخی واردکنندگان مدعی هستند که به دلیل گران شدن دلار قیمت تمام شده تولید یا واردات کالا افزایش یافته است باید مدارک آن را ارائه دهند، ضمن این‌که بازرسان اصناف در سطح شهر حضور دارند و این موارد را کنترل می‌کنند. فراهانی افزود: تغییرات قیمت دلار باعث به وجود آمدن سوء‌استفاده‌هایی در بازار شد در صورتی که اگر کالایی با دلار گران وارد کشور شده باشد حتماً مدرک آن موجود است.
کد خبر: ۳۶۱۷۷۱

رئیس شورای اصناف کشور گفت: اگر کالایی گران شده است باید دلیل گرانی توضیح داده شود، نباید هر کسی برای خودش گرانفروشی کند. نوده‌ فراهانی با تاکید بر این‌که ضریب سود واحدهای خرده‌فروشی مشخص است، گرانفروشی را متمایز با گرانی دانست و تصریح کرد‌: تغییرات قیمتی همواره با قاعده مشخص اجرا می‌شود و هیچ واحد خرده‌فروشی در سطح کشور حق گرانفروشی ندارد.

وی با تاکید بر این‌که مردم نباید نگران گرانفروشی باشند‌، از اجرای طرح‌های نظارتی ویژه در زمان اجرای طرح هدفمندسازی یارانه‌ها خبر داد و افزود: بازرسان شورای اصناف آموزش‌های لازم را دیده‌اند و در زمان اجرای این طرح بازرسی‌ها 100 درصد تشدید می‌شود و اجازه نمی‌‌دهیم تا هر کسی هر قیمتی که دلش می‌خواهد بفروشد.

وزیر بازرگانی و برخی از مسوولان دولتی نیز پیش از این از برنامه دولت برای مقابله با احتکار و گرانفروشی به بهانه هدفمندی یارانه‌ها خبر داده بودند. به گفته آنها کسانی که اقدام به احتکار و انبار کردن کالاها به امید افزایش قیمت و سود جویی در بازار می کنند باید بدانند که ناچار خواهند بود کالاهای انبار شده خود را با قیمت کمتر به بازار عرضه کنند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها