حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....
به گزارش «جامجم»، تحقیق در خصوص ناپدید شدن دختر جوان هنگامی آغاز شد که مادر وی نهم دی ماه 83 با حضور در کلانتری 132 نبرد تهران، از ماموران برای یافتن وی کمک خواست.
زن شاکی در تشریح ماجرا به پلیس گفت: دخترم روز حادثه به دبیرستان محل تحصیلش در خیابان خاوران رفت اما پس از تعطیلی مدرسه به خانه باز نگشت.
شاکی افزود: نگران شدم و از همکلاسیها و مسوولان مدرسه سراغ دخترم را گرفتم ولی آنها اظهار بیاطلاعی کردند.پس از غیبت مرموز دخترم، همراه دیگر اعضای خانواده به جستوجوی او پرداختیم ولی موفق به یافتن فرزندم نشدیم.
درپی دادخواست این زن، پروندهای در شعبه دوم دادیاری دادسرای جنایی تهران تشکیل شد و برای ادامه تحقیقات در اختیار کارآگاهان اداره یازدهم آگاهی قرار گرفت.
ناپدید شدن دانشآموز بعد از خروج از مدرسه
کارآگاهان برای مشخص شدن موضوع، به تحقیق از مسوولان مدرسه و همکلاسیهای دختر نوجوان پرداختند که معلوم شد آنها دانشآموز گمشده را پس از تعطیلی مدرسه در حال بازگشت به خانهاش دیدهاند و دیگر از او اطلاعی ندارند.به این ترتیب کارآگاهان اداره یازدهم آگاهی تهران دوباره به تحقیق از خانواده دختر گمشده پرداختند که معلوم شد اختلاف و مشاجرهای میان دختر نوجوان و خانوادهاش نبوده است.جستجوها برای یافتن دختر گمشده ادامه پیدا کرد ولی ماموران موفق به یافتن سرنخی در این ارتباط نشدند و پرونده قضایی وی در دادسرا مفتوح ماند.
بعد از 6 سال باتوجه به اینکه تلاش ماموران برای یافتن دختر گمشده بینتیجه مانده بود، روز گذشته دادیار شعبه دوم دادسرای جنایی تهران دستور قضایی مبنی بر چاپ تصویر دختر گمشده را در روزنامه صادر کرد و از مردم خواست چنانچه از وی خبری دارند، به دادسرا یا اداره یازدهم آگاهی تهران اطلاع دهند.
حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....