نجات گروگان‌ها و دستگیری آدم‌ربایان در اردستان اصفهان

5 آدم‌ربا که چند نفر را گروگان گرفته بودند، توسط ماموران فرماندهی انتظامی شهرستان اردستان استان اصفهان دستگیر و گروگان‌ها آزاد شدند.
کد خبر: ۳۶۱۵۱۹

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی پلیس، مصطفی صادقیان سرپرست مرکز اطلاع‌رسانی پلیس اصفهان با اعلام این مطلب گفت: در پی کسب خبری مبنی بر تردد مشکوک افراد غیربومی در یکی از روستاهای شهرستان اردستان، موضوع در دستور کار ماموران پاسگاه انتظامی برزاوند این شهرستان قرار گرفت.

وی افزود: بنابراین با تشکیل اکیپ‌های عملیاتی نامحسوس و تحقیقات ویژه پلیسی منزل مورد نظر شناسایی شد و ماموران ضمن هماهنگی با مقام قضایی، به محل مذکور اعزام شدند.

این مقام مسوول تصریح کرد: در بازرسی از منزل مذکور 5 نفر که در این منزل حبس شده بودند، آزاد و آدم‌ربایان نیز دستگیر شدند.

سرپرست مرکز اطلاع‌رسانی پلیس اصفهان گفت: متهمان که حامد، میثم، هادی، جهانگیر و محمدرضا نام دارند، در بازجویی‌های اولیه به آدم‌ربایی با انگیزه اخاذی از آنان اعتراف کردند.

صادقیان با بیان این‌که گروگان‌های آزاد شده بدون هیچ مشکلی به آغوش خانواده‌هایشان بازگشتند، خاطرنشان کرد: متهمان در اختیار مراجع قضایی قرار گرفتند و 2 دستگاه خودروی سواری آنان نیز توقیف شد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها