مخالفت وزیر مسکن با افزایش کارمزد معاملات مسکن

اتحادیه کشوری مشاوران املاک در حالی پیشنهاد 3/2 درصد برابر شدن نرخ کارمزد املاک از معاملات مسکن را ارائه کرده که وزیر مسکن بشدت مخالف هرگونه افزایشی در نرخ کارمزد فعلی است. در شرایطی افزایش 3/2 برابری کارمزد مشاوران املاک از معاملات مسکن مطرح شده که این مشاوران در زمان حاضر ملزم به دریافت میانگین 5/0 تا 75/0 درصد از هریک از طرفین معامله هستند.
کد خبر: ۳۶۱۲۹۳

این در حالی است که نرخ فعلی کارمزد از معاملات مسکن میانگین بوده و در دفاتر مشاوره املاک از هریک از طرفین معامله 5/0 تا 75/0 درصد کارمزد به طور میانگین دریافت می‌کنند که نرخ آن در استان‌ها و شهرهای مختلف تفاوت دارد و حتی در شهر تهران هم بسته به محله و نوع مسکن کارمزدهای مختلفی دریافت می‌شود.

اتحادیه کشوری مشاوران املاک اخیرا پیشنهادی به وزارت بازرگانی ارائه کرده است که سهم کارمزد املاک از معاملات مسکن به 2 درصد افزایش یابد. در صورت تصویب نهایی این پیشنهاد، مثلا برای معامله 100 میلیون تومانی یک ملک باید 2 میلیون تومان برای آن به املاک کارمزد پرداخت شود.

با این حال، رئیس اتحادیه کشوری مشاوران املاک در گفتگو با خبرنگار مهر، بر ضرورت افزایش کارمزدها تاکید کرد و گفت: در کشورهای توسعه‌یافته، کارمزد معاملات مسکن حدود 6 درصد است و در ایران نیز به عنوان یک کشور در حال توسعه باید نرخ کارمزد یکسان در کشور تعیین شود و تا حدی هم افزایش یابد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها