هشدار نسبت به کلاهبرداری از بازنشستگان

صندوق تامین‌اجتماعی، طی اطلاعیه‌ای از مستمری‌بگیران و بازنشستگان این صندوق خواست که درصورت مشاهده هرگونه سوءاستفاده تحت عنوان کارمندان تامین ‌اجتماعی موضوع را به مراکز انتظامی اطلاع دهند و به منظور بررسی و پیگیری بیشتر با شماره تلفن 64503159 نیز تماس حاصل نمایند.
کد خبر: ۳۶۰۳۶۹

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از اداره‌کل روابط عمومی و امور بین‌الملل صندوق تامین‌اجتماعی،  افرادی با مراجعه به درب منازل مستمری‌بگیران و بازنشستگان صندوق تامین‌اجتماعی، خود را کارمند تامین‌اجتماعی معرفی می‌نمایند و به بهانه پرداخت مابه‌التفاوت افزایش حقوق، اقدام به کلاهبرداری از مستمری‌بگیران و بازنشستگان می‌کنند.

صندوق تامین‌اجتماعی هر نوع تغییر در روال پرداخت حقوق بازنشستگان و مستمری‌بگیران را تکذیب و تاکید می‌کند: مابه‌التفاوت افزایش حقوق بازنشستگان همانند پرداخت حقوق به حساب‌های آنان واریز می‌شود و بازنشستگان و مستمری‌بگیران همچون گذشته می‌توانند با مراجعه به بانک و یا از طریق خودپردازها حقوق خود را دریافت نمایند.

گفتنی است ؛ اخیراً در شهرستان کرج فردی که تحت عنوان مامور تامین‌اجتماعی اقدام به کلاهبرداری از بازنشستگان و مستمری‌بگیران می‌کرد، شناسایی و دستگیر شد.

این فرد با مراجعه به درب منازل افراد بازنشسته و مستمری‌بگیر تامین‌اجتماعی با وعده افزایش حقوق، اقدام به دریافت وجوهی از آنان می‌کرد و تاکنون به سه فقره کلاهبرداری با این روش اعتراف کرده است.  

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها