تقی پور: نیازمند استراتژی در انتخاب فناوری اطلاعاتیم

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: صنایع مرتبط با فناوری اطلاعات و توسعه فناوری اطلاعات در صنایع نیازمند یک الگوی مشخص است. به گزارش خبرنگار ما، در نخستین همایش جشنواره صنعت و فناوری اطلاعات دو وزیر صنایع و معادن و ارتباطات و فناوری اطلاعات نیز حضور داشتند و به ارائه گزارشی از اقدامات انجام شده در این حوزه و راه‌هایی که باید پیموده شود، پرداختند.
کد خبر: ۳۵۹۸۸۷

رضا تقی‌پور، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در این همایش عدم بهره‌گیری از یک الگوی مشخص برای توسعه صنایع مرتبط با فناوری اطلاعات و همین طور نبود یک الگوی مشخص برای توسعه فناوری اطلاعات در صنایع کشور را باعث کندی حرکت در این حوزه دانست.

وی با اشاره به تهیه سند راهبردی در کشور گفت: ما باید در دو حوزه اصلی یعنی کاربرد فناوری اطلاعات و صنایع مرتبط با فناوری اطلاعات، اهداف راهبردی و طرح‌های کلان ملی را به اجرا دربیاوریم.

وی توسعه دولت الکترونیک و حرکت به سمت پیشرفت دانش بنیان را از برنامه‌های دولت کنونی دانست و گفت: 14 شاخص در زمینه دولت الکترونیک تعیین شده است.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، ایجاد شبکه ملی اطلاعات با پهنای باند وسیع را از دیگر پروژه‌های بزرگ بیان کرد و اظهار داشت : این شبکه تعریف شده و در مرحله صدور پروانه است که بزودی عملیاتی شدن آن را اعلام خواهیم کرد.از سوی دیگر علی‌اکبر محرابیان، وزیر صنایع و معادن نیز گفت: در سند چشم‌انداز و سند استراتژیک توسعه صنعتی به صنایع نوین توجه خاص و ویژه شده است؛ به طوری که پیش‌بینی شده حداقل سهم صنایع نوین از ارزش افزوده ‌بخش صنعت به 20 درصد افزایش یابد و حداقل 20 درصد صادرات کشور به صنایع نوین و در راس آن به صنایع فناوری اطلاعات اختصاص یابد.

محرابیان با بیان این که تغییرات فراوان در مقوله انتخاب فناوری، یکی از مسائل اغلب دستگاه‌ها و بخش خصوصی است، تصریح کرد: هر روز فناوری‌های جدیدی به بازار عرضه می‌شود و اگر تدبیری نشود هم سرمایه‌گذاری برای مصرف‌کننده بی‌ثمر خواهد بود و هم در بخش تولید نمی‌توانیم شاهد شکل‌گیری یک صنعت مستحکم باشیم.

وی تصریح کرد: این شایسته نیست که ما هر روز فناوری‌های خودمان را با هر تغییری تغییر دهیم و استراتژی در کشور نداشته باشیم.وزیر صنایع با اشاره به پیشنهاد این وزارتخانه برای تبدیل صندوق حمایت از صنایع الکترونیک به صندوق صنایع نوین در لایحه برنامه پنجم توسعه، گفت: این پیشنهاد در کمیسیون تلفیق تصویب شده است و امیدواریم در صحن علنی مجلس نیز رای بیاورد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها