آیت‌الله لاریجانی: تحمیل نظر یک دولت بر همه ملت‌ها بزرگ‌ترین نقض حقوق بشر است

رئیس قوه قضاییه، اصلی‌ترین چالش حقوق بشر مورد قبول آمریکا و غرب را تحمیل یکسویه آن دانست و گفت: این‌که دولتی با یک مرام لیبرالی، حقوق بشر مورد قبول و نظر خود را بر همه ملت‌ها تحمیل کند، خود بزرگ‌ترین نقض حقوق بشر است. به گزارش ایسنا، آیت‌الله صادق آملی‌لاریجانی در جمع مسوولان عالی قضایی به مصاحبه وزیر خارجه و وزیر خزانه‌داری آمریکا با رسانه‌ها درباره اعمال محدودیت‌های مالی و مسافرت برای بعضی مسوولان کشورمان اشاره کرد و افزود: وضع این نوع محدودیت‌ها به بهانه نقض حقوق بشر به علت برخورد با عوامل آشوب‌های انتخابات سال گذشته، بحثی انحرافی و دروغی بزرگ است.
کد خبر: ۳۵۹۴۰۵

لاریجانی با ذکر بعضی از موارد نقض آشکار حقوق بشر در کشورهای هم‌پیمان نظامی آمریکا در منطقه به ویژه جنایت‌های رژیم غاصب و جنایتکار صهیونیستی گفت: آوارگی‌، کشتار و محاصره نظامی مردم مظلوم و بی‌دفاع فلسطین در طول ده‌ها سال و حمایت آمریکا و اروپا از آن با کدام منطق و معیار حقوق بشری قابل توجیه است.

رئیس قوه قضاییه به مقایسه وضع حقوق بشر در ایران و آمریکا که در یک نشریه آمریکایی درج شده است، اشاره کرد و افزود: این نشریه به تشریح جنایات نظامیان آمریکایی پرداخته است که از روی تفریح، مردم بی‌گناه افغانستان را می‌کشند و بعد قطعه قطعه می‌کنند یا در زندان ابوغریب و گوانتانامو بدترین نوع جنایات را علیه بشریت صورت می‌دهند.

آملی لاریجانی با اشاره به دستور رهبر معظم انقلاب درباره فاجعه کهریزک گفت: بعد از دستور معظم‌له و بعد از طی مراحل قضایی و بسته شدن این بازداشتگاه، عوامل این حادثه شناسایی و محاکمه شدند، حالا شما این قضیه را با نحوه برخورد مدعیان حقوق بشر در آمریکا مقایسه کنید. رئیس قوه‌ قضاییه با طرح این سوال که آیا بعد از وعده رئیس‌جمهور آمریکا بر تعطیلی زندان‌های مخوفی چون ابوغریب و گوانتانامو، این وعده‌ها عملی شده است؟ گفت: اگر چه رسانه‌های وابسته به صهیونیست این تناقض‌ها را می‌پوشانند، اما بالاخره مردم دنیا حقایق را می‌فهمند و فجایع اتفاق افتاده و نحوه برخورد مسوولان آمریکایی از حافظه ملت‌ها محو نخواهد شد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها