حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....
به گزارش ایرنا، این جشنواره با پوشش و اهتمام وزارت گردشگری سوریه هر ساله در چند شهر این کشور به طور همزمان برگزار می شود.
در این جشنواره شخصیت های فرهنگی، رسانه ای و گردشگری از 40 کشور دنیا گرد هم آمدند و هدف سوریه از برگزاری این برنامه برقراری گفت و گو میان ملت ها، فرهنگ ها و تمدن های مختلف است.
در آغاز این جشنواره سعد الله آغا قلعه وزیر گردشگری سوریه پیام محمد ناجی عطری نخست وزیر این کشور را در خصوص این جشنواره قرائت کرد.
نخست وزیر سوریه در این پیام با مهم خواندن نقش این کشور از لحاظ تمدن و فرهنگ تاثیرات کشور خود در جاده ابریشم ، آن را از لحاظ موقعیت راهبردی بسیار با اهمیت تلقی کرد.
عطری در ادامه پیام خود جاده ابریشم را به عنوان رمزی در برقرار کردن تماس میان فرهنگ ها و تمدن ها دانست و سوریه را به عنوان جایگاه مهم در روش های گوناگون گفتگو میان فرهنگ ها و تمدن ها توصیف کرد.
وی با اشاره به پیشرفت های عمرانی در بخش گردشگری در دهه های اخیر، بخش گردشگری را به عنوان یکی از راه کارهای روابط خوب و گفت و گو میان ملت ها قلمداد کرد.
نخست وزیر سوریه ضمن تاکید بر استفاده این کشور از بخش گردشگری به ویژه پس از حوادث 11 سپتامبر برای بهبود روابط بین المللی بر استمرار دمشق در این راه و روش تاکید کرد.
عطری تصریح کرد: سوریه دارای جایگاه و موقعیت جغرافیایی مهم به عنوان چهارراه جاده ابریشم برای برقراری روابط میان سایر فرهنگ ها و نقطه وصل سه قاره آسیا، آفریقا و اروپا به یکدیگر است و برای این که در تثبیت صلح جهانی مشارکت فعال داشته باشد این جشنواره هر ساله توسط دولت سوریه برگزار می شود.
این جشنواره علاوه بر حلب و دمشق، در شهرهای ادلب، لاذقیه، حمص و تدمر برگزار می شود.
جشنواره سال گذشته جاده ابریشم با یک تخته فرش ایرانی منقش به شعار و آرم جشنواره در قلعه دمشق پایتخت سوریه برگزار شد.
این فرش توسط هنرمندان ایرانی در چند ماه بافته و به جشنواره 2009 میلادی اهدا شد.
نمایشگاه جشنواره جاده ابریشم نیز یکشنبه شب با حضور وزیر گردشگری سوریه در دمشق افتتاح شد.
حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....