ادعای اوباما: باب گفتگو با ایران باز است

رئیس جمهوری آمریکا در سخنرانی خود در سازمان ملل متحد، تشکیل دولت فلسطینی را تضمین‌کننده امنیت رژیم اشغالگر قدس برشمرد و درباره گفتگو با ایران گفت: باب گفتگو برای حل موضوع هسته‌ای ایران باز است.
کد خبر: ۳۵۵۸۵۴
 به گزارش مهر، باراک اوباما با اشاره به تلاش‌های کشورش در حوزه منع اشاعه هسته‌ای مدعی شد: من سال گذشته به جمهوری اسلامی ایران پیشنهاد دادم و دستم را به سوی آنها دراز و تاکید کردم که مساله برای یک عضو سازمان ملل متحد در حوزه هسته‌ای هم حق است و هم مسوولیت.

وی در ادامه با نادیده گرفتن همکاری مستمر و شفاف جمهوری اسلامی ایران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی و در تلاش برای بدبین کردن افکار عمومی به ماهیت صلح‌آمیز برنامه هسته‌ای کشورمان ادعا کرد: من همچنین در این سالن گفتم که ایران اگر مسوولیت‌ها را برعهده نگیرد، باید با عواقب آن روبه‌رو شود و عواقب آن چیزهایی بود که ما انجام داده‌ایم.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها