مهدی جلالی در گفتگو با واحد مرکزی خبر، برخی از این تخلفات را دریافت شهریه مازاد بر نرخ مصوب دانست و افزود: این برخوردها از تذکر کتبی به متخلفان تا درج در پرونده انان را شامل می شود و در برخی پرونده ها نیز به لغو ابلاغ مدیران این مدارس منجر شده است.
وی با اشاره به فعالیت 2100 مدرسه غیردولتی در مناطق مختلف آموزش و پرورش شهر تهران گفت : از ابتدای نظارت بر نام نویسی مدارس در ابتدای تیر تاکنون از 500 مرکز آموزشی بازرسی شده است و بازرسی های ویژه تا پایان شهریور ادامه دارد.
جلالی افزود : بر اساس برنامه ، تا پایان شهریور از 800 مدرسه غیرانتفاعی بازرسی خواهد شد اگر چه ، بازرسی ها طبق روال در سال تحصیلی نیز ادامه دارد.
وی اضافه کرد: کارشناسان اداره ارزیابی عملکرد سازمان آموزش و پرورش شهر تهران نیز به شکل مستقل درحال بازرسی نامحسوس از مدارس هستند.
جلالی با بیان این که میزان تخلفات مدارس غیرانتفاعی در مقایسه با پارسال کاهش یافته است از مردم خواست درتماس با سامانه ارتباط مردمی1820 سازمان آموزش و پرورش شهر تهران ، هر گونه تخلف را گزارش کنند .
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم